Πραγματοποιήθηκαν οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου στη Νέα Ιωνία

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 13:57 | Νέας Ιωνίας
Πραγματοποιήθηκαν οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου στη Νέα Ιωνία Πραγματοποιήθηκαν οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου στη Νέα Ιωνία Πραγματοποιήθηκαν οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου στη Νέα Ιωνία Πραγματοποιήθηκαν οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου στη Νέα Ιωνία Πραγματοποιήθηκαν οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου στη Νέα Ιωνία Πραγματοποιήθηκαν οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου στη Νέα Ιωνία
||||||||

         Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Με ενθουσιασμό, χαρά και μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο αθλητικό ραντεβού, οι 33οι Ετήσιοι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου, μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού για την πόλη της Νέας Ιωνίας.

 

       Από νωρίς, το πρωί της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022, εκατοντάδες μαθητές σχολείων, γονείς, εκπρόσωποι του Δήμου και τοπικών σωματείων δημιούργησαν μια εορταστική ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

 

      Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Νέας Ιωνίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Νέας Ιωνίας, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Νέας Ιωνίας, τα Νηπιαγωγεία, το ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. του Δήμου Νέας Ιωνίας, το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, το Ειδικό Σχολείο (ΣΜΕΑ) και ο Α.Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ», φρόντισαν για την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση που φέτος ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής.

 

     Στην μεγάλη αθλητική γιορτή παραβρέθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Γεωργία Μπίμη- Ιωάννου προκειμένου να μεταδώσουν στα παιδιά το μήνυμα της συμμετοχής και της άθλησης, προσφέροντας τιμητικά έπαθλα. Παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων της πόλης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο