Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ: Παρουσίαση του βιβλίου της Ιωνιώτισσας συγγραφέα Μαριλένας Παππά

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 13:27 | Νέας Ιωνίας
Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ: Παρουσίαση του βιβλίου της Ιωνιώτισσας συγγραφέα Μαριλένας Παππά Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ: Παρουσίαση του βιβλίου της Ιωνιώτισσας συγγραφέα Μαριλένας Παππά Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ: Παρουσίαση του βιβλίου της Ιωνιώτισσας συγγραφέα Μαριλένας Παππά
|||||

       Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στο Avenir Café (Μεσολογγίου 52, Πλατεία Σημηριώτη, Νέα Ιωνία), στις 20:00'

 

      Οι εκδόσεις Βακχικόν και η συγγραφέας, Μαριλένα Παππά, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νουβέλας, "Η μέρα του καρναβαλιού", την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στο Avenir Café (Μεσολογγίου 52, Πλατεία Σημηριώτη, Νέα Ιωνία), στις 20:00.

 

      Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Διονύσης Μαρίνος, δημοσιογράφος, συγγραφέας, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ειρήνη Γερογλή, Ιατρική Ανθρωπολόγος, η Αθηνά Μαλαπάνη, Φιλόλογος, Συγγραφέας, η Μαρία Μπακάρα, Κοινωνιολόγος. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Καλλιτέχνης Τέντυ.

 

   Στη νέα νουβέλα της Μαριλένας Παππά χανόμαστε σ’ ένα μικρό χωριό το οποίο ετοιμάζεται πυρετωδώς για το καρναβάλι. Οι κάτοικοι μεταφέρουν κλαδιά και φύλλα στο εσωτερικό της ζούγκλας, οι σιαμαίες αδελφές βοηθούν στην κατασκευή των αυτοσχέδιων αρμάτων κι ο έφηβος στέκει για λίγο και τους παρατηρεί. Στη διάρκεια αυτής της μέρας, ο έφηβος θα κλονιστεί από τη βιαιότητα της κλειστής κοινωνίας και, βιώνοντας διαδοχικά τη φθορά, τον θάνατο και την αναγέννηση, θα παλέψει να διαφυλάξει ακέραιη τη μόνη αξία που αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να επανεκκινήσει τον κόσμο: την αγάπη.

 

    Είναι πιθανό ολόκληρη η ζωή ενός ανθρώπου να αλλάξει μέσα σε μία μέρα; Ο έφηβος, που δεν μεγαλώνει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, θα καταφέρει να κάνει το άλμα ή θα παρασυρθεί από τη διεφθαρμένη μάζα που τον περιτριγυρίζει;

 

    Σύντομο βιογραφικό της συγγραφέα

 

Η Μαριλένα Παππά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπούδασε Επικοινωνία και Δημοσιογραφία και Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο της επικοινωνίας. Έχει εκδώσει ποιητικές συλλογές, νουβέλες, διηγήματα και βιβλία για παιδιά. Το 2020 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Βακχικόν η νουβέλα της Το τελευταίο εμπόδιο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της: marilenapappa.com.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο