Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στον Ιωνικό Σύνδεσμο από την ΑΠΠ

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στον Ιωνικό Σύνδεσμο από την ΑΠΠ
|||

..

Η «Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση» χαιρετίζει την πολύ μαζική συμμετοχή που καταγράφηκε στις εκλογές του Ιωνικού Συνδέσμου. Ιδιαίτερα χαιρετίζει όσες και όσους στήριξαν με τη ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της. Καταγράψαμε μεγάλη άνοδο σε ψήφους και έδρες, με 224 ψήφους και 4 έδρες σε σύνολο 11 για το διοικητικό συμβούλιο, καθώς και 2 έδρες σε σύνολο 5 στην εξελεγκτική επιτροπή (29 ψήφοι και 2 έδρες στο διοικητικό συμβούλιο και1 έδρα στην εξελεγκτική επιτροπή το 2020).

Αυτά που ζήσαμε κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή των εκλογών δεν έχουν προηγούμενο.

Είδαμε την πλειοψηφία της διοίκησης του Ιωνικού Συνδέσμου, με πρόσχημα την πανδημία, να οργανώνει εκλογοαπολογιστική συνέλευση με συμμετοχή μόνο 20 μελών του συλλόγου, στα οποία επέτρεψε την παρουσία με «facecontrol».

Την ίδια στιγμή η συνέλευση – παρωδία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω youtube, με τα μέλη του συλλόγου να μην έχουν δυνατότητα παρέμβασης.

Είδαμε επίσης σε δωμάτιο μέσα στο χώρο που πραγματοποιούνταν οι εκλογές, να μαζεύεται ομάδα 8 ατόμων της απερχόμενης διοίκησης παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει καμία σχέση με τον Ιωνικό Σύνδεσμο.

Δείτε ακόμα:      Liveblogging για την Ουκρανία με όλα τα τελευταία γεγονότα από το Thepressproject

Είδαμε να αλλάζει τελευταία στιγμή και χωρίς ενημέρωση του μητρώου η διαδικασία της οικονομικής τακτοποίησης των μελών.

Είδαμε ανθρώπους άσχετους με την διαδικασία των εκλογών να εμπλέκονται στα πάντα και να προκαλούν.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν όσα λέγαμε πριν τις εκλογές ως «Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση». Αντανακλούν το πως θέλουν να λειτουργεί ο σύλλογος μας οι συνάδελφοι του ψηφοδελτίου «Πανιωνικός Συνδυασμός – Ειρήνη Τέχνη Δικαιώματα».

Όμως οι ίδιες οι ανάγκες μας για πολιτισμό που να απαντάει στις αγωνίες μας και να δίνει διέξοδο στην δύσκολη καθημερινότητα μας, υποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι να ξαναζωντανέψει ο σύλλογος μας.

Η ίδια η συμμετοχή μας επιβεβαιώνει αυτή την ανάγκη.

Δίνουμε την υπόσχεση ότι η «Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση» θα πρωτοστατήσει ώστε ο Ιωνικός Σύνδεσμος να ξαναγίνει βήμα δημιουργίας για όλους και όλες.

Να μπορούν οι νέοι και οι μεγαλύτεροι να μάθουν το σκάκι, να διαβάσουν βιβλία, να παίξουν θέατρο, να μάθουν χορό, να φτιάξουν σκίτσο, να αθληθούν. Να έρθουν σε επαφή με την ιστορία του τόπου μας.

Να δηλώνει ο σύλλογος παρών σε κάθε αγωνιστική διεκδίκηση του λαού της Νέας Ιωνίας για τη καλυτέρευση της ζωής του.
Μέσα στη σαπίλα των καιρών και των ισχυρών, που σπέρνουν πολέμους, δυστυχία, πείνα,προσφυγιά, ακρίβεια και ανέχεια στην ανθρωπότητα, δε θέλουμε κάποιοι να ρωτήσουν κάποτε γιατί σωπάσαμε.

Γιατί θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην ευτυχία του κόσμου.

8 Μάρτη 2022, Νέα Ιωνία

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις