Φέρνουν αποτέλεσμα τα ρεπορτάζ της Έκφρασης - «Κάτι κινείται» στην Παναγούλη (φωτογραφίες και βίντεο)

Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 10:55 | Νέας Ιωνίας

Media

Φέρνουν αποτέλεσμα τα ρεπορτάζ της Έκφρασης - «Κάτι κινείται» στην Παναγούλη (φωτογραφίες και βίντεο) Φέρνουν αποτέλεσμα τα ρεπορτάζ της Έκφρασης - «Κάτι κινείται» στην Παναγούλη (φωτογραφίες και βίντεο) Φέρνουν αποτέλεσμα τα ρεπορτάζ της Έκφρασης - «Κάτι κινείται» στην Παναγούλη (φωτογραφίες και βίντεο) Φέρνουν αποτέλεσμα τα ρεπορτάζ της Έκφρασης - «Κάτι κινείται» στην Παναγούλη (φωτογραφίες και βίντεο)
||||||

..

..

..

 

Μετά το ρεπορτάζ της Έκφρασης στο γήπεδο 5x5 στην εκκλησία του Άι Γιώργη επί της Πατριάρχου Ιωακείμ, ο Δήμος Νέας Ιωνίας ξεκίνησε έργα επισκευής του γηπέδου. Σήμερα, λοιπόν, διαπιστώσαμε πως έχουν ξεκινήσει έργα επί της οδού Παναγούλη στη συμβολή με την οδό Μέτρων, μετά από το σχετικό ρεπορτάζ της σελίδας μας, που ανέδειξε το ζήτημα και τις αντιδράσεις των κατοίκων. Βέβαια τα έργα αφορούν μόνο τη μία πλευρά του δρόμου και όχι αυτή που εντοπίζεται το μεγάλο πρόβλημα με τα λύματα έξω από το σούπερ μάρκετ.

Θυμίζουμε πως ο δρόμος πολύ συχνά πλημμυρίζει με αναβλύζοντα λύματα, τα οποία προκαλούν αφόρητη δυσοσμία στη γειτονία και αποτελούν σημαντικό υγειονομικό ζήτημα. Σύμφωνα με τους κατοίκους, ακόμα και ποντίκια έχουν βγει από τα φρεάτια!

Δείτε σχετικά: Ξεχειλίζουν τα λύματα, κανένας δεν ανταποκρίνεται (video)


“Μπαλάκι” οι ευθύνες – “Δεν υπάρχει πρόβλημα” λέει η Δήμαρχος


Σε σχετική ερώτηση του κ. Παναγιώτη Μανούρη η Δήμαρχος, κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, απάντησε πως “δεν υπάρχει πρόβλημα”, ούτε και λόγος για κάποιο έργο. Η πραγματικότητα, όμως, τη διαψεύδει, αφού λίγο καιρό μετά έργα λαμβάνουν χώρα στο σημείο.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε ποιος φορέας έχει αναλάβει τα έργα, καθώς δεν υπάρχει κάποια ένδειξη. Το πρόβλημα στην οδό Παναγούλη είχε γίνει “μπαλάκι” μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας και ΕΥΔΑΠ. Η επίσημη ενημέρωση, βέβαια, από την πλευρά της Περιφέρειας είναι πως η ευθύνη είναι του Δήμου γιατί τα φρεάτια βρίσκονται “στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του”.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο