Διπλό Δημοτικό Συμβούλιο με λογοδοσία για τον Σ.Μ.Α. Δήμου Ηρακλείου στη Μεταμόρφωση

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 17:10 | Μεταμόρφωσης
Διπλό Δημοτικό Συμβούλιο με λογοδοσία για τον Σ.Μ.Α. Δήμου Ηρακλείου στη Μεταμόρφωση
|||

       Την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στις 6.00' μ.μ. η πρώτη συνεδρίαση με τα τρέχοντα θέματα ημερήσιας διάταξης,στις 8.00' μ.μ. η δεύτερη με θέμα την ενημέρωση Δημάρχου σχετικά με την απομάκρυνση ή μη του Σ.Μ.Α. Δήμου Ηρακλείου που προκλήθηκε μετά από κοινή αίτηση της αντιπολίτευσης και είχε αναβληθεί μετά από αίτημα του Στρ.Σαραούδα για να μπορέσει,μετά από συνεργασία με τις αρμόδιες επιτροπές του Δήμου Μεταμόρφωσης,να παράσχει πληρέστερη ενημέρωση στο Σώμα - Ανακοίνωση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

       Από το γραφείο της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης εκδόθηκαν οι παρακάτω δυο ανακοινώσεις - προσκλήσεις σε συνεδρίαση του Σώματος την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στις 6.00' μ.μ. και τις 8.00' μ.μ. αντίστοιχα:

 

   1)    Στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού COVID – 19 και εφαρμόζοντας την 643/21 (ΑΔΑ:ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5) Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και τα οριζόμενα στο άρθρο 67 παρ. 51 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4555/18, καλείστε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης που θα λάβει χώρα δια ζώσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (διεύθυνση Λητούς & Κύμης) και με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 04 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

1 Σημείο τοποθέτησης αεροφερόμενου στεγάστρου (Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας)

2 Β’ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Μεταμόρφωσης Οικονομικού Έτους 2022 (Οικονομική Επιτροπή)

3 Υποβολή αιτήματος τροποποίησης λειτουργίας υφιστάμενης γραμμής Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης και έγκριση της Συγκοινωνιακής Μελέτης τροποποίησής της (Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας)

4 Έγκριση εγκατάστασης Δικτύου Κάδων Ανακύκλωσης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων (Α.Λ.Ε.) (Διεύθυνση Καθαριότητας & Περιβάλλοντος)

5 Αίτημα για τοποθέτηση εμποδίων στάθμευσης επί της οδού Δεληγιάννη έναντι του αρ.69 (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

6 Εφαρμογή διαγράμμισης στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

 

   2)    Στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού COVID – 19 και εφαρμόζοντας την 643/21 (ΑΔΑ:ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5) Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και τα οριζόμενα στο άρθρο 67 παρ. 51 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4555/18, καλείστε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης που θα λάβει χώρα δια ζώσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (διεύθυνση Λητούς & Κύμης) και με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 04 Μαΐου 2022 και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης.

 

 1 Ενημέρωση από τον Δήμαρχο κ. Σαραούδα και τις αρμόδιες υπηρεσίες (Νομική, Τεχνική, Διοικητικές Υπηρεσίες) σχετικά με την απομάκρυνση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) Δήμου Ηρακλείου από τα διοικητικά όρια του Δήμου μας, συζήτηση επί του ανωτέρω, καθώς και λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο, για τις ενέργειες που από πλευράς Δήμου Μεταμόρφωσης απαιτούνται σήμερα. (Οι Δημοτικές Παρατάξεις : 1.Νέα Πορεία 2.Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση 3. Δημοτική Κίνηση Μεταμόρφωσης Πολιτεία Πολιτών 4. Λαϊκή Συσπείρωση Μεταμόρφωσης 5. Μαζί για τη Μεταμόρφωση 6. Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο