Τα κορίτσια του Α.Ο. Δεξαμενής βγήκαν πρωταθλήτριες στο final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ Κ-18 18 της ΕΣΠΑΑΑ

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 19:30 | Μεταμόρφωσης
Τα κορίτσια του Α.Ο. Δεξαμενής βγήκαν πρωταθλήτριες στο final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ Κ-18 18 της ΕΣΠΑΑΑ Τα κορίτσια του Α.Ο. Δεξαμενής βγήκαν πρωταθλήτριες στο final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ Κ-18 18 της ΕΣΠΑΑΑ Τα κορίτσια του Α.Ο. Δεξαμενής βγήκαν πρωταθλήτριες στο final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ Κ-18 18 της ΕΣΠΑΑΑ Τα κορίτσια του Α.Ο. Δεξαμενής βγήκαν πρωταθλήτριες στο final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ Κ-18 18 της ΕΣΠΑΑΑ Τα κορίτσια του Α.Ο. Δεξαμενής βγήκαν πρωταθλήτριες στο final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ Κ-18 18 της ΕΣΠΑΑΑ
|||||||

      Το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κ18 της ΕΣΠΑΑΑ που διοργανώθηκε στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης, σ' ένα κυριολεκτικά κατάμεστο γήπεδο, με 4 πολύ καλές ομάδες και 4 πολύ δυνατά παιχνίδια, ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα, με τη 2η θέση να καταλαμβάνει ο Φοίβος Μελισσίων, τη 3η θέση η Γαία Σπάτων και την 4η θέση οι Νέοι Βύρωνος.

 

      Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη. Επίσης παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κος Στράτος Σαραούδας, η Δήμαρχος Πεντέλης Κεχαγιά Δήμητρα, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδείας Μεταμόρφωσης Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Μεταμόρφωσης Στέλιος Σαριδάκης, ο πρόεδρους της Κοινωφελούς Μεταμόρφωσης Αδαμίδης Μάκης, ο επικεφαλής της παράταξης Νέας Πορείας Γεώργιος Χρονόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τσεβά Δήμητρα, Παπαδόπουλος Φώτης Ηλιόπουλος Γεώργιος και Νεκτάριος Γεροστάθης. Σε όλους τους αγώνες το παρόν έδωσε ο φυσιοθεραπευτής Πέρρος Ραπανάκης με σκοπό να παρέχει τις πρώτες βοήθειες όπου χρειαστεί.

 

      Ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης βράβευσε με αναμνηστική πλακέτα την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη για την προσφορά της στον αθλητισμό. Την απονομή έκαναν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κος Στράτος Σαραούδας και η Δήμαρχος Πεντέλης Κεχαγιά Δήμητρα.

 

      Ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης επίσης παρέδωσε αναμνηστικά βραβεία στα 4 σωματεία που συμμετείχαν στο Final 4. Τις απονομές έκαναν οι κύριοι Χρονόπουλος Γεώργιος, Αδαμίδης Μάκης, Σαριδάκης Στέλιος και η κα Αντωνοπούλου Χριστίνα.

 

      Στους Διαιτητές αναμνηστικό έπαινο παρέδωσε το μέλος της ΕΣΠΑΑΑ κος Παντελής Παναγιώτης καθώς και της 3ης θέσης. Μετάλλια στη 3η θέση στην Γαία Σπάτων παρέδωσε ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Σαριδάκης.

 

      Τον Φοίβο Μελισσίων για τη κατάκτηση της 2ης θέσης μετάλλια και επαίνους έδωσαν η Δήμαρχος Πεντέλης Κεχαγιά Δήμητρα και ο πρόεδρους της Κοινωφελούς Μεταμόρφωσης Αδαμίδης Μάκης.

 

      Την Πρώτη θέση στον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης μετάλλια και επαίνους έδωσαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μεταμόρφωσης Χριστίνα Αντωνοπούλου.

 

      Το κύπελλο στη πρωταθλήτρια ομάδα παρέδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κώστας Αλλαγιάννης και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας.

 

     Στις ειδικές βραβεύσεις, οι οποίες βγήκαν από στατιστικολόγο που υπήρχε στο Final 4 σε όλα τα παιχνίδια (Στατιστικά αποτελέσματα παραδόθηκαν σε όλες τις ομάδες) βραβεύτηκαν οι:

Καλύτερο libero: Μπόμπολη Ελένη του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης. Τη βράβευση έκανε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μεταμόρφωσης Χριστίνα Αντωνοπούλου.
Καλύτερη Επιθετικός: Σταυριανού Ελπίδα του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης. Τη βράβευση έκανε ο Ταμίας της ΕΣΠΑΑΑ και πρόεδρος του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης Δημήτρης Γεωργίου.
Καλύτερη
Πασαδόρος: Φωτουλάκη Μαριάννα του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κώστας Αλλαγιάννης.
MVP: Κατσιμάνη Σίσσυ του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης. Τη βράβευση έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ Χρήστος Σύλλας.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο