Καταγγέλλει τις συμπεριφορές Κουτσογιαννάκη και το Δίκτυο Πολιτών

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 09:38 | Ηρακλείου
Καταγγέλλει τις συμπεριφορές Κουτσογιαννάκη και το Δίκτυο Πολιτών
|||

''

''

''

Θύελλα αντιδράσεων έχει καταφέρει να ξεσηκώσει ο πρόεδρος της ΔΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής Μανώλης Κουτσογιαννάκης με τις κραυγαλέα επικίνδυνες δηλώσεις του στο δημοτικό συμβούλιο.

Αυτή τη φορά η ανακοίνωση που καυτηριάζει τη συμπεριφορά του ήρθε από το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής. 

 

Δείτε πως ανέδειξε το θέμα η Έκφραση την ώρα της συνεδρίασης (μόλις διατύπωσε τα σχετικά ο κ. Κουτσογιαννάκης):       Απίστευτες προτάσεις Κουτσογιαννάκη στο δημοτικό συμβούλιο!

 

" Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 23/2/2022 ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για ζητήματα Παιδείας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Μανώλης Κουτσογιαννάκης κατήγγελλε, με πολύ έντονο ύφος και χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, ότι  τοποθετήθηκε πανό του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να καπηλευτεί  (τι άραγε;) στην είσοδο του 1ου Γυμνασίου του Δήμου μας. 
 
 
 
 
Πέρα από το γεγονός ότι η ίδια η καταγγελία ήταν ψευδής, θεωρείται καπηλεία η ελεύθερη διακίνηση ιδεών στο Δήμο μας; 
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο δε μπορεί να μετατρέπεται σε αντιδημοκρατική αρένα, δε μπορεί να ακούγονται σε αυτό φράσεις  όπως «Ντροπή όμως και αίσχος και το λέω εδώ πέρα ώστε να πάει στους ανθρώπους της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου και να τους απαγορεύσουν να πηγαίνουν στα σχολεία μας, να μοιράζουν φυλλάδια και να βάζουν πανό. Κατακριτέο στα σχολεία να πηγαίνουν κόμματα.»
 
 
 
Για την αποκατάσταση της αλήθειας. 
 
Ποτέ δε μπήκε πανό στο σχολείο, πολύ περισσότερο στην είσοδό του, όπως δήλωσε ο κος Κουτσογιαννάκης. Το μοναδικό γεγονός, όπως μπορούμε να γνωρίζουμε, είναι ότι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο ενημέρωσης για θέματα παιδείας, μοίρασε φυλλάδια και έβαλε δύο αφίσες έξω από το σχολείο. Διαστρεβλώθηκε, από τον κο Κουτσογιαννάκη, ακόμη και το θέμα της ενημέρωσης. Αυτό αναφερόταν σε γενικότερες πολιτικές  διεκδικήσεις, που θα εγγυώνται ότι τα σχολεία θα αποτελούν έναν ασφαλή χώρο για την εκπαίδευση και την κοινωνικοποίηση των μαθητών/τριών εν μέσω πανδημίας, που θα εγγυώνται ότι τα σχολεία θα είναι ανοιχτά για το σύνολο των μαθητών/τριών χωρίς φόβο, αποκλεισμούς και διακρίσεις.
 
Από πότε είναι παράνομο κάτι τέτοιο;  Ίσως αυτές οι πολιτικές ιδέες είναι που ενόχλησαν τον κ. Κουτσογιαννάκη.
 
Το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής καταγγέλλει τέτοιες συμπεριφορές που έρχονται σε αντίθεση ακόμη και με το σύνταγμα της χώρας μας.
Published in Ηρακλείου

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο