Ήταν "μυστικό"...έγινε ανύπαρκτο το "γκάλοπ"

Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 11:56 | Αγίας Παρασκευής
Ήταν "μυστικό"...έγινε ανύπαρκτο το "γκάλοπ"
|||

..

..

..

Ήταν ένα "γκάλοπ" που το ήξεραν κάποιοι λίγοι, αλλά το έμαθαν πολλοί, χωρίς όμως να το δει κανένας...απλά έπρεπε όλοι να πιστέψουν αυτόν που "το είχε", το επικαλέστηκε αλλά δεν το έδειχνε! 

Χιλιοπαιγμένο το έργο, το έχουμε δει σε διάφορες περιοχές όταν το ζητούμενο είναι η χειραγώγηση του κόσμου.

 

Η ανακοίνωση του Γ. Οικονόμου για την ανάκληση του "μυστικού γκάλοπ" είναι η ακόλουθη: 

 

 

  Η ανάκληση του μυστικού γκάλοπ, που τάχα διεξήχθη στην Αγία Παρασκευή, από γνωστή ειδησεογραφική ιστοσελίδα της περιοχής, αποτελεί μία δικαίωση για την δημοτική μας παράταξη, που δίνει καθημερινή μάχη με τα προβλήματα της πόλης.

 

  Αποδείχτηκε σωστή η αντίδραση και τα αντανακλαστικά του επικεφαλής Γιώργου Οικονόμου με αποστολή εξωδίκου γι’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, που αφορά στην ενημέρωση των δημοτών και στην αξιοπιστία των παραγομένων ειδήσεων που στόχο έχουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Στην εν λόγω “μυστική σφυγμομέτρηση” που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, υποβαθμίστηκε η δύναμη της «Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή» και ανυψώθηκε η εκλογική επιρροή της παράταξης του δημάρχου, σε μια περίοδο που τον έχουν εγκαταλείψει και οι πλέον φανατικοί υποστηρικτές του και είναι σε πλήρη κατάρρευση. Όπως είναι φυσικό, η αλήθεια έστω και με καθυστέρηση αποκαταστάθηκε και η σχετική ανακοίνωση- ειδησεογραφία αποσύρθηκε.

 

Δείτε ακόμα:       Πάλι ξέφυγε ο Β. Ζορμπάς, δηλώνει ο Γ. Οικονόμου

 

  

  Η δημοσιογραφία στην δημοκρατία είναι λειτούργημα, γιατί επιτελεί κοινωνικό έργο και συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της ενημέρωσης προς όφελος όλης της κοινωνίας. Όποιοι ασκούν δημοσιογραφία, μπορούν να διατυπώνουν την υποκειμενική τους άποψη, οφείλουν όμως να  λειτουργούν με αντικειμενικότητα στην μετάδοση ειδήσεων και να σέβονται τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

 

  Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία, μακριά από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα και πιστή στο λειτούργημά της, υπηρετεί πραγματικά την απρόσκοπτη λειτουργία της δημοκρατίας και την αμερόληπτη ενημέρωση. Η κατευθυνόμενη, στρατευμένη και χειριστική δημοσιογραφία έχει άλλους στόχους, που βρίσκονται σε αντίθεση με την αντικειμενικότητα και την αλήθεια. Αποτελεί μηχανισμό χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

 

Δεν θα επιτρέψουμε και στο μέλλον την οποιαδήποτε παραπλάνηση των δημοτών μας, με παραγωγή ειδήσεων που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

 

Για την συγκεκριμένη περίπτωση καταλαβαίνουν όλοι ποιος είναι ο υποκινητής... και ακόμη περισσότερο… ποιον φοβάται ο Ζορμπάς!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο