Γ. Οικονόμου: Ποιον φοβάται ο Ζορμπάς;

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 10:37 | Αγίας Παρασκευής
Γ. Οικονόμου: Ποιον φοβάται ο Ζορμπάς;
|||

..

..
..

Τις "μυστικές δημοσκοπήσεις" στον Δήμο Αγίας Παρασκευής σχολιάζει ο Γιώργος Οικονόμου στην τελευταία του ανακοίνωση. "Η πόλη έχει ξεσηκωθεί, οι δημότες φωνάζουν και ο δήμαρχος που μετράει πρωτιές στην ανεπάρκεια, στην ανικανότητα και στην αδιαφάνεια, προηγείται στις μυστικές δημοσκοπήσεις" σημειώνει ο επικεφαλής της "Νέα Αρχή" ενώ ταυτόχρονα αμφισβητεί την διενέργεια τους τονίζοντας πως πρόκειται για άλλη μια ψευδή είδηση από την πλευρά της διοίκησης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η προπαγάνδα έχει τα όρια της. Ο πανικός και ο φόβος του Ζορμπά οδήγησαν το τοπικό του φερέφωνο, που λογοκρίνει και δεν δημοσιεύει ανακοινώσεις μας ( εδώ ) , να παρουσιάσει πληροφορίες για δήθεν μυστική σφυγμομέτρηση, που δεν θα ανακοινωθεί ποτέ(!!!), με σειρά κατάταξης που… την βλέπουν στον ύπνο τους.

Η πόλη έχει ξεσηκωθεί, οι δημότες φωνάζουν και ο δήμαρχος που μετράει πρωτιές στην ανεπάρκεια, στην ανικανότητα και στην αδιαφάνεια, προηγείται στις μυστικές δημοσκοπήσεις!!!

Σε υποτιθέμενη τηλεφωνική έρευνα, με τηλέφωνα που δεν έγιναν ποτέ στους δημότες ή έγιναν στον ύπνο τους. Δώστε αν τολμάτε το όνομα της εταιρείας, που όπως λέτε το ξέρετε και σταματήστε την διασπορά της αθλιότητας των ψευδών ειδήσεων. Το έκαναν κάποιοι και προεκλογικά, όπου μας έδιναν ποσοστά 2 και 3%. Ωστόσο, η λαϊκή ετυμηγορία τους διέψευσε πανηγυρικά. Θέλετε να σας τα θυμίσουμε; Θα προσγειωθείτε όμως σύντομα στην πραγματικότητα. Η δημοκρατία έχει τους κανόνες της.

 

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, οι χορηγίες και οι απευθείας αναθέσεις πιάνουν τόπο... στον βούρκο της παραπληροφόρησης και όχι στην σοβαρή δημοσιογραφία. Αλλά και η πολύ προπαγάνδα και απόγνωση προφανώς οδηγούν σε αποβλάκωση. Ποιος να τους πιστέψει; Οι δημότες όμως έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους από τις τελευταίες συνεντεύξεις και τις δήθεν μυστικές έρευνες, σχετικά με το ποιον φοβάται ο Ζορμπάς.

Δείτε ακόμα: Μισό εκατομμύριο ευρώ για να μαζέψουν τα κλαδιά (UPDATE)! 620.000 ευρώ ο λογαριασμός!






Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο