"Δεν φταίμε εμείς... αλλά φταίμε εμείς" προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Β. Ζορμπάς!

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 14:29 | Αγίας Παρασκευής
"Δεν φταίμε εμείς... αλλά φταίμε εμείς" προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Β. Ζορμπάς! "Δεν φταίμε εμείς... αλλά φταίμε εμείς" προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Β. Ζορμπάς! "Δεν φταίμε εμείς... αλλά φταίμε εμείς" προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Β. Ζορμπάς! "Δεν φταίμε εμείς... αλλά φταίμε εμείς" προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Β. Ζορμπάς! "Δεν φταίμε εμείς... αλλά φταίμε εμείς" προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Β. Ζορμπάς!
|||||||

..

..
..

 

Από χτες το μεσημέρι οι δρόμοι της Αγίας Παρασκευής είναι μπλοκαρισμένοι. Η Μεσογείων παρέμεινε όλη τη μέρα και τη νύχτα κλειστή με εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς. Μάλιστα, πολλά αυτοκίνητα, που απεγκλωβίστηκαν από την Αττική Οδό, εγκλωβίστηκαν ξανά στην Αγία Παρασκευή. Πολλά πεσμένα δέντρα και κλαδιά ενώ μεγάλο κομμάτι της πόλης έχει μείνει από χτες χωρίς ρεύμα.

Ο Δήμαρχος,
Βασίλης Ζορμπάς, “έριξε την ευθύνη” στα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα τονίζοντας σε ανάρτηση του πως “τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου δεν μπορούν να περάσουν λόγω των εγκαταλελειμμένων στο οδόστρωμα αυτοκινήτων”. Η εξήγηση βέβαια του κ. Ζορμπά δεν έπεισε την τοπική κοινωνία με πολλούς να επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι χαρακτηριστικά.


Τα δέντρα, τα οποία έπεσαν, και οδήγησαν σε διακοπές ρεύματος και σε κλείσιμο δρόμων είναι στην αρμοδιότητα του δήμου. Μήνες τώρα η υπηρεσία Πρασίνου έχει εγκαταλείψει τα πάντα!” σχολίασε μία δημότισσα. Άλλα σχόλια κατέρριπταν τον ισχυρισμό του Δημάρχου τονίζοντας πως “εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα υπάρχουν μόνο στην Μεσογείων” ενώ άλλοι κάνουν λόγο για “απραγία” και “ανυπαρξία” της δημοτικής αρχής.


 

Δείτε ακόμα:  3 δισ. τα έσοδα της Αττικής Οδού - Πάνω από 3.000 τα εγκλωβισμένα οχήματα

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση – Στις 14.00 θα επανέλθει το ρεύμα

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Γιάννη Σταθόπουλου και του κ. Γιώργου Οικονόμου το ρεύμα αναμενόταν να επανέλθει στην Αγία Παρασκευή κατά τις 14.00. Η παραπάνω πληροφορία προέκυψε μετά από επικοινωνία τους με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Παράλληλα ο κ.
Σταθόπουλος, επικεφαλής της “Νίκης”, ζήτησε από τον κ. Ζορμπά για το τι δράσεις αναμένονται σε σχέση με τα προβλήματα στην πόλη αλλά και να υπάρξει και ενημέρωση για το πότε θα εκχιονιστούν οι βασικοί δρόμοι.



Από την πλευρά του το “Φυσάει Κόντρα” σημείωσε πως “κυβέρνηση και δημοτική αρχή μας κάνουν πλάκα επιρρίπτοντας ΠΑΝΤΑ αλλού την ευθύνη του επιτελικού μπάχαλου”. Υποστήριξε ότι τα εκχιονιστικά του δήμου θα έπρεπε να έχουν φροντίσουν εγκαίρως να μην κλείσουν οι δρόμοι. “15 ώρες χωρίς ρεύμα δεκάδες νοικοκυριά μήπως φταιει ο διακόπτης της κουζίνας;” σχολίασε τέλος το δημοτικό σχήμα.


Διαβάστε και αυτό: "ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ": Όλες οι Παρατάξεις καταψήφισαν τον προϋπολογισμό Ζορμπά


Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο