Ψήφισμα του Φυσάει Κόντρα ενάντια στην αναστολή των εφημεριών του Παίδων Πεντέλης

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 10:30 | Αγίας Παρασκευής
Ψήφισμα του Φυσάει Κόντρα ενάντια στην αναστολή των εφημεριών του Παίδων Πεντέλης Ψήφισμα του Φυσάει Κόντρα ενάντια στην αναστολή των εφημεριών του Παίδων Πεντέλης
|||||

..

..
..

Ο δημοτικός σύμβουλος του Φυσάει Κόντρα Πάνος Αντωνίου κατέθεσε ψήφισμα προς το δημοτικό συμβούλιο για την υπεράσπιση της λειτουργίας του "Παίδων Πεντέλης". Συγκεκριμένα ζητάει να ανακληθεί η απόφαση για αναστολή των εφημεριών του νοσοκομείου

Αναλυτικά το ψήφισμα

"Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας και της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διακόψουν τις εφημερίες του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης αποτελεί μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών της πόλης μας.

Στο νοσοκομείο, όπως και οι εργαζόμενοι έχουν εξηγήσει μέσα από τους συλλογικούς τους φορείς, μπορούν να λειτουργήσουν 8 εμβολιαστικές γραμμές παράλληλα με τις εφημερίες. Άλλωστε ήδη το νοσοκομείο έχει εμβολιάσει πάνω από 35 χιλιάδες ενήλικες και πρόσφατα με τέσσερις εμβολιαστικές γραμμές 450 παιδιά. Είναι απαραίτητο για τους κατοίκους της πόλης μας αυτή η λύση να εφαρμοστεί.


Ως δημοτικό συμβούλιο δηλώνουμε την αντίθεση μας στην απόφαση αναστολής των εφημεριών του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και συμπαραστεκόμαστε στο Σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου. Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων κι απαιτούμε να παρθεί πίσω η απόφαση αυτή, οι εφημερίες να συνεχιστούν κανονικά και το νοσοκομείο όπως και συνολικά το ΕΣΥ να ενισχυθεί με τις απαραίτητες προσλήψεις υγειονομικού και βοηθητικού προσωπικού καθώς και με τον κατάλληλο εξοπλισμό."

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Έκφρασης: Έστειλαν τα ΜΑΤ για να κρατήσουν κλειστό το “Παίδων Πεντέλης” (video)



 

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο