Δήμος Ζωγράφου: Παραδόθηκε το πάρκο της οδού Θεσσαλίας

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 12:16 | Ζωγράφου
Δήμος Ζωγράφου: Παραδόθηκε το πάρκο της οδού Θεσσαλίας Δήμος Ζωγράφου: Παραδόθηκε το πάρκο της οδού Θεσσαλίας Δήμος Ζωγράφου: Παραδόθηκε το πάρκο της οδού Θεσσαλίας Δήμος Ζωγράφου: Παραδόθηκε το πάρκο της οδού Θεσσαλίας
||||||

         Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ζωγράφου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Το ανακαινισμένο πάρκο της οδού Θεσσαλίας, το οποίο παραδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες στους Ζωγραφιώτες, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμο Μπουλούκο.

       Η μελέτη ανάπλασης του πάρκου Θεσσαλίας εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου. Οι εργασίες περιελάμβαναν την αντικατάσταση του δαπέδου με νέα διακοσμητική σταμπωτή άσφαλτο και χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον (ανακλαστικά), τα οποία μειώνουν τη θερμοκρασία κατά τους θερινούς μήνες.


      Επίσης, αντικαταστάθηκαν τα παλαιά και φθαρμένα παγκάκια και προστέθηκαν νέα καθίσματα, ώστε να φιλοξενούν τον διπλάσιο αριθμό επισκεπτών. Επιπλέον, προστέθηκαν νέα καλάθια απορριμμάτων.

      Βασικό μέλημα της ανάπλασης του πάρκου στην οδό Θεσσαλίας δεν ήταν μόνο η αισθητική ανάδειξη αλλά η δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς χώρου αναψυχής. «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις παρεμβάσεις, ώστε να γίνει η πόλη μας όμορφη και πιο φιλική προς τις οικογένειες. Ακόμα ένα σημείο συνάντησης, κοινωνικοποίησης και ενίσχυσης των δεσμών της γειτονιάς. Παραδίδουμε αυτό το πάρκο και είμαι σίγουρος ότι θα το αγκαλιάσουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής», δήλωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Published in Ζωγράφου

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο