“Θύμα η δημοκρατία από τις μεθοδεύσεις της διοίκησης” λέει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 12:48 | Φιλαδελφείας - Χαλκηδόνας
“Θύμα η δημοκρατία από τις μεθοδεύσεις της διοίκησης” λέει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας “Θύμα η δημοκρατία από τις μεθοδεύσεις της διοίκησης” λέει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
||||

..
..
..

 

Την αντίδραση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της πόλης προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τις δημαιρεσίες. Λέγοντας ότι “θύμα” των μεθοδεύσεων της διοίκησης ήταν η δημοκρατία αυτή τη φορά, τονίζει πως “πλέον η στελέχωση των οργάνων του δήμου υφίσταται όχι σύμφωνα με την λαϊκή ετυμηγορία αλλά με το διορισμό <<ημετέρων>>”.

Δείτε σχετικά:  “Απέκλεισαν όσους νοσούσαν από την ψηφοφορία” δηλώνει η αντιπολίτευση

Παράλληλα αφήνει αιχμές και προς την Λαϊκή Συσπείρωση σημειώνοντας πως “χρησιμοποιεί ψευδώς, συλλήβδην και αδιακρίτως στις τοποθετήσεις της την συνενοχή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις σημερινές κυβερνητικές παλινωδίες”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για μια ακόμα φορά η ψήφος του λαού της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας πήγε στον κάλαθο των α(χ)ρίστων ως απόρροια των αντιδημοκρατικών νομοθετημάτων της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Μετά την απαξίωση και ουσιαστικά την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το μείζον ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού, θύμα των εν λόγω μεθοδεύσεων έπεσε αυτή την φορά η ίδια η δημοκρατία και η εκπροσώπηση των εκλεγμένων παρατάξεων στα όργανα του Δήμου, καθώς πλέον η στελέχωση τους υφίσταται όχι σύμφωνα με την λαϊκή ετυμηγορία αλλά με το διορισμό ΄΄ημετέρων’’.

 

Καλούμε την διοίκηση Βούρου να σταματήσει άμεσα το ολίσθημα με τα ευκαιριακά παιχνίδια στο οποίο τον οδηγεί το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο της κυβέρνησης.

 

Σε ότι αφορά την επαναλαμβανόμενη και εμμονική  τακτική της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», προσκείμενης στο ΚΚΕ, να χρησιμοποιεί ψευδώς, συλλήβδην και αδιακρίτως στις τοποθετήσεις της την συνενοχή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις σημερινές κυβερνητικές παλινωδίες, την ώρα που η ίδια συμμετέχει σε à la carte συνεργασίες και ‘’αποχές’’ προς τέρψη τακτικισμών με τίμημα υψηλό για τους πολίτες, τους αφήνουμε στην κρίση του δημοκρατικού και προοδευτικού λαού της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.

Διαβάστε και αυτό: Με 24ωρη απεργία απαντούν στην αναστολή των εφημεριών οι εργαζόμενοι του “Παίδων” (video)

 

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο