Τεράστια προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας των Περιστεριωτών προς τον Ουκρανικό λαό

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 10:24 | Περιστερίου
Τεράστια προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας των Περιστεριωτών προς τον Ουκρανικό λαό Τεράστια προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας των Περιστεριωτών προς τον Ουκρανικό λαό
||||

..
..
..


Την Παρασκευή 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση ειδών ανάγκης στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου - Από τον Δήμο Περιστερίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

Μεγαλειώδης ήταν η προσφορά των Περιστεριωτών στην εκστρατεία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τη στήριξη του Ουκρανικού Λαού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου 2022 από τον Δήμο Περιστερίου.

Υπερήφανος για τους συμπολίτες του δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, που έδωσαν το παράδειγμα ανθρωπιάς, ευαισθητοποίησης και προσφοράς.

Οι Περιστεριώτες δεν συνέβαλαν από το περίσσευμα, αλλά από το υστέρημά τους. Προσέφεραν ό,τι μπορούσαν και αυτές οι προσφορές είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπο ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια προσφοράς της βοήθειας από πολίτες όλων των ηλικιών, στο σημείο συγκέντρωσης στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό, προκειμένου να αποσταλούν στον Ουκρανικό Λαό, που δοκιμάζεται από τον πόλεμο και έχουν μείνει χωρίς τα αναγκαία.

Δείτε ακόμα: Διέξοδος στις ανάγκες της εποχής– Μέτωπο Αντίστασης και Ανατροπή: Εκδήλωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου

 

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο