Συγκέντρωση και αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Φυλής, με αίτημα το κλείσιμο

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 13:37 | Αυτοδιοίκηση

Media

Συγκέντρωση και αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Φυλής, με αίτημα το κλείσιμο Συγκέντρωση και αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Φυλής, με αίτημα το κλείσιμο Συγκέντρωση και αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Φυλής, με αίτημα το κλείσιμο Συγκέντρωση και αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Φυλής, με αίτημα το κλείσιμο Συγκέντρωση και αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Φυλής, με αίτημα το κλείσιμο Συγκέντρωση και αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Φυλής, με αίτημα το κλείσιμο Συγκέντρωση και αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Φυλής, με αίτημα το κλείσιμο
|||||||||

..

..

Με συγκέντρωση στην είσοδο του ΧΥΤΑ Φυλής και συμβολικό αποκλεισμό περίπου μιας ώρας ο Δήμος Πετρούπολης, το Δυτικό μέτωπο και άλλοι φορείς και συλλογικότητες εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην παρατεινόμενη λειτουργία του, για πολλά χρόνια ακόμα.

 

  Στη συγκέντρωση μίλησαν ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος ο εκπρόσωπος του Δυτικού Μετώπου και δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης Νίκος Σακούτης, ο βουλευτής του ΜεΡΑ 25 Κρίτων Αρσένης, οι πρώην υπουργοί Δημήτρης Βίτσας και Μιχάλης Καρχιμάκης, η Περιφερειακή σύμβουλος Μαριάννα Τσίχλη και ο δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης Μ. Μπουσούνης.

 

Παραβρέθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πετρούπολης ο πρώην Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος, οι επικεφαλής Μάνος Συλλιγνάκης  και Δημήτρης Ταλιούρας, οι αντιδήμαρχοι: Φ. Χριστοπουλος, Θ. Σκαλιστηρας, Ν. Κακαβας, Κ. Σταματοπουλου,Χ. Παχιδου, Στ. Χρυσικος. Ο Προεδρος ΔΣ Βασιλης Φιλιππου και οι δημοτικοί  σύμβουλοι Ν. Μαλαθριτης, Μ. Ραγκουσης, Θ. Μπουρνας, Ρ. Βατουση

 

Ακόμα ο πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Καραβάκος (Μεταμόρφωσης), Περικλής Ζήκας (Παπάγου - Χολαργού), Λευτέρης Μαγιάκης (Αμαρουσίου) κ.α.

 

 

Η Έκφραση ήταν παρούσα στη συγκέντρωση και την κάλυψε με ζωντανή μετάδοση

 

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο