Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | Νέα Ιωνία: Ολοκληρώθηκε η έκθεση έργων του τμήματος ζωγραφικής του Πνευματικού Κέντρου
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,21/06/2010

 Στην έκθεση συμμετείχαν 90 ενήλικες και 120 παιδιά, με 400 έργα τους, που πλημμύρισαν τους χώρους του Παναιτωλίου εντός και εκτός του κτιρίου.
Η έκθεση ήταν ανοιχτή από 16-20.06

Στην ομιλία του, στα εγκαίνια, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Λουκάς Χριστοδούλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι :

“…Εκτός των μαθημάτων που παρέχονται στους αυριανούς μας ζωγράφους, οι καθηγητές τους ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΒΟΓΛΗΣ και ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ είχαν την δυνατότητα να τους κάνουν θεωρητική διδασκαλία στον ισόγειο χώρο, με άριστα διδακτικά εργαλεία παρουσίασης, ενώ συγχρόνως επισκέφτηκαν το Πλανητάριο Αθηνών όπου παρουσιάστηκε ένα υπερθέαμα για τον ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ, το Μουσείο Μπενάκη όπου επισκέφτηκαν την Εκθεση αφιέρωμα στον ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΡΟΥΧΗ αλλά και τους χώρους στο ΓΚΑΖΙ για την Εκθεση Ελλήνων Ζωγράφων.

Συγχρόνως οι καθηγητές μας, βοήθησαν και παρουσιάσαμε την Εκθεση Ιωνιωτών Ζωγράφων με θέμα την Ν. Ιωνία στις ΙΩΝΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ στο χώρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. ένα εγχείρημα που θα το επαναλάβουμε και φέτος, άρα να προετοιμάζεστε κ.κ. ζωγράφοι, διοργάνωσαν την ΄Εκθεση Νέων Ζωγράφων σε αυτόν εδώ τον χώρο σε συνεργασία με τον Ιωνικό Σύνδεσμο ενώ παρουσίασαν μουσικά και ζωγραφικά δρώμενα για τα παιδιά τον Απρίλιο μήνα, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Επίσης επιμελήθηκαν την Εκθεση της Γερμανίδας Ζωγράφου KLARAS KOITLER.”

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σάββας Καλαμάρης, Δέσποινα Θωμαϊδου, Γιάννης Κολμανιώτης και Ηρακλής Γκότσης, αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Εύα Μελά, τη Γραμματέα Ουρανία Βολωνάκη και τον Ταμία Ευθύμιο Παπαϊωάννου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και εκατοντάδες φίλοι των μαθητών των τμημάτων ζωγραφικής του Πνευματικού Κέντρου.

 IMG_8186.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων