Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΘΕΑΤΡΟ | Στον Γιώργο Παπανικολάου...
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,11/03/2012

....

 η επόμενη Ταμένη Τρίτη...
Το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» σας καλεί στην «Ταμένη Τρίτη» στις 20 Μαρτίου, στις 20:00 που είναι αφιερωμένη στον πρωτοπόρο της ιατρικής, Γεώργιο Παπανικολάου, με αφορμή τα 50 χρόνια από το θάνατό του. Κεντρική συντονίστρια, η δημοσιογράφος- τ. βουλευτής Σοφία Βούλτεψη.
Τον χαρακτήρα και τον ερευνητικό του αγώνα θα σκιαγραφήσουν η Dr. Νέδα Βουτσά-Περδίκη, η Ομότιμη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ελένη Δεληγιώργη, η Διευθύντρια του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά», Dr. Ειρήνη Δρακοπούλου – Στύπα και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών - χορηγός του Μουσείου Παπανικολάου, κ. Δημήτρης Λάππας. Επίσης η γλύπτρια κ. Ασπασία Παπαδοπεράκη, η συνθέτης κ. Ευανθία Ρεμπούτσικα, η ηθοποιός κ. Μαρία Γεωργιάδου και η ανηψιά του Γεωργίου Παπανικολάου, κ. Γιούλη Κόκκορη.
Την αγάπη του για την κλασσική μουσική και ιδιαίτερα για το βιολί, θα τονίσει σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο ο συγγραφέας, κ. Γιάννης Ευσταθιάδης.
Το αφιέρωμα θα πλαισιωθεί μουσικά με έργα του Μπαχ, από τον σολίστ του βιολιού κ. Γιάννη Γεωργιάδη. Στο πιάνο, τον συνοδεύει η κ. Σοφία Γκιώκα.
Προσωπικό αρχειακό υλικό του Γεωργίου Παπανικολάου θα παρουσιαστεί
στο Αίθριο Πολιτισμού και Εποχής του θεάτρου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό χώρο του θεάτρου,
την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 στις 20:00.
Η έκθεση στο Αίθριο, θα παραμείνει με ελεύθερη είσοδο,
ανοιχτή για το κοινό έως τα τέλη Απριλίου.

 


 papanikolaoug.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων