Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΡΑΦΗΝΑ - ΠΙΚΕΡΜΙ | Ανδρέας Βασιλόπουλος: Το Σεπτέμβρη χωρίζουν οι δρόμοι μας
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,11/06/2021

 .......

Κλείνει με δήλωσή του το κεφάλαιο "Συνεργασία" ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου .......

     Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – δήλωση του επικεφαλής της, Ανδρέα Βασιλόπουλου, με την οποία προαναγγέλλει τη λήξη της συνεργασίας της παράταξης με την παράταξη του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλη Μπουρνού:


    Σε πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη, ο κ. Μπουρνούς αναφέρθηκε με τον γνωστό απαξιωτικό του ύφος για τον τρόπο συνεργασίας των παρατάξεών μας, αλλά και τη συνεργασία μεταξύ Δημάρχου και Αντιδημάρχου. Ο Δήμαρχος ξεχνά ότι η Δημοτική Αρχή δεν αποτελείται μόνο από την δική του παράταξη. Ας του θυμίσουμε λοιπόν ότι τα τελευταία δύο χρόνια σε Ραφήνα και Πικέρμι οποιοδήποτε έργο έχει προχωρήσει,  έχει προχωρήσει με τη βοήθεια και τη συμμετοχή της παράταξής μας. Τα λάθη που δεν έγιναν, δεν έγιναν επίσης επειδή εμείς τα προλάβαμε και όσα λάθη έγιναν είναι επειδή δεν καταφέραμε να τα προλάβουμε. Κι ακόμη, όσες λάθος αποφάσεις ψηφίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν είχαν την ψήφο της δικής μας παράταξης, αλλά απέσπασαν ψήφους από τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

 

    Και όλα  αυτά διότι έχουμε και την γνώση και τον τρόπο να υλοποιούνται τα πράγματα με το σωστό τρόπο, συνεργατικότητα και στο πλαίσιο ενός γενικότερου στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού μας. Αλλά κυρίως γιατί έχουμε το πολιτικό ήθος να αναλαμβάνουμε, ανοικτά και έντιμα, πολιτικές και διοικητικές ευθύνες, χωρίς μεμψιμοιρίες, διπλές ατζέντες και μικροπολιτικούς υπολογισμούς. Άλλωστε η ικανότητα της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ να παράγει σημαντικό έργο είναι γνωστή σε όλους τους πολίτες που το 2019 διάβασαν τον πολυσέλιδο απολογισμό έργου της περιόδου 2014-2019.

 

    Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω, ότι η παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ συνειδητά ουδέποτε συνέπραξε με την παράταξή του κ. Μπουρνούς. Συνεργαστήκαμε για το καλό του Δήμου, θέτοντας ως προτεραιότητα την υλοποίηση στρατηγικών πυλώνων ανάπτυξης και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που παραμένουμε σταθερά και αταλάντευτα ανοικτοί σε προγραμματικές συνεργασίες μ' όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

 

    Τέλος, η αδυναμία του Δημάρχου να παραδεχθεί και να αναγνωρίσει τη συμβολή της ομάδας μας, είναι αυτή που μοιραία το Σεπτέμβριο θα διαχωρίσει τους δρόμους μας. Υπάρχουν όρια ευπρέπειας που καθένας οφείλει να τηρεί σε μία συνεργασία. Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θα είναι όπως πάντα παρόντες να στηρίζουν τα θετικά και να σταματούν τις λάθος ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες είναι αυτοί που θα κρίνουν και το 2023 και θα αποφασίσουν ποιος είχε θετικό και ποιος αρνητικό πρόσημο.

 

Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος

Καθηγητής Γεωπληροφορικής

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πολιτισμού,

Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής

 

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»IMG_6502-crop.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων