Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Στο – πρακτικό – κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ στη Μεταμόρφωση οδήγησε η διοίκηση του κ. Σαραούδα
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,10/06/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση .......

     Από το γραφείο τύπου της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση αντιτάχθηκε στην πρόταση να μετατραπούν τα ιατρεία του ΕΟΠΠΥ στην πόλη μας σε εμβολιαστικό κέντρο. Η αιτία είναι ότι νομοτελειακά θα υποβαθμιζόταν ακόμα περισσότερο η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην πόλη μας, δηλαδή, πρακτικά, για να κλείσει κάποιος ραντεβού με γιατρό θα έπρεπε να πάει σε άλλο Δήμο.

 

    Η δημοτική αρχή θέλοντας να βάλει πλάτη στην κυβερνητική πολιτική, και μη έχοντας αυτόνομη πολιτική για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των κατοίκων της πόλης μας, αποφάσισε τη μετατροπή τους σε εμβολιαστικό κέντρο. Έκανε και τη σχετική φιέστα με την υφυπουργό την κ. Ράπτη, θέλοντας να μας πείσουν ότι έκαναν κάτι σημαντικό.

 

    Τα αποτελέσματα της επιλογής τους φαίνονται όταν κάποιος προσπαθεί να κλείσει ραντεβού με γιατρό. Δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο ραντεβού. Πρακτικά τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στη Μεταμόρφωση καταργήθηκαν. Οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης πληρώνουν για να στεγάζονται τα ιατρεία, πληρώνουν για υλικά και αναλώσιμα, και ιατρεία στην πόλη μας πλέον δεν έχουμε. Η πολιτική της υποταγής του κ. Σαραούδα στο κόμμα και την κυβέρνηση έχει πολύ βλαπτικές συνέπειες στην υγεία των κατοίκων της πόλης μας.

 

 

     Ο Δήμαρχος πρέπει να προτάσσει τα συμφέροντα της πόλης του, όχι του κόμματός κ. Σαραούδα.ORTHOP.jpg
PATHOL.jpg
ODONT.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων