Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ | Ο Δήμος Σαρωνικού και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συγκεντρώνουν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,10/06/2021

 .......

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι α) στις κοινωνικές Δομές Καλυβίων (28ηςΟκτωβρίου 24) και β) στις κοινωνικές Δομές Αναβύσσου (Ζαΐμης & 25ηςΜαρτίου) - Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου .......

    Ο Δήμος Σαρωνικού, σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, οργανώνει δράση αλληλεγγύης με στόχο τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τη στήριξη και ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι α) στις κοινωνικές Δομές Καλυβίων (28ηςΟκτωβρίου 24) και β) στις κοινωνικές Δομές Αναβύσσου (Ζαΐμης & 25ηςΜαρτίου).


    Ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Ηλίας Πατσιαούρας δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε κάθε δράση που ενισχύει ευάλωτους συμπολίτες μας. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας και γι’ αυτό παροτρύνουμε όσους συμπολίτες επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας».

 

    Στο σημείο συγκέντρωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά του covid -19.domessaronikos.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων