Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Κοινή πρωτοβουλία Παπαδημητρίου - Κουτρούλη για τους πληγέντες από τον ανεμοστρόβιλο
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,09/06/2021

 ...

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ο Γιώργος Παπαδημητρίου και ο Κυριάκος Κουτρούλης ...

  Αναστολή αναγκαστικής εκτέλεσης για τους πληγέντες από τον ανεμοστρόβιλο
Με το άρθρο 53 του Ν 4797/2021 δίνεται η δυνατότητα, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, να υπάρχει αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης (δ/γες πληρωμής, πλειστηριασμοι κλπ) για 1 χρόνο, σε πληγέντες κατοίκους σε δήμους που έχουν υποστεί φυσικές καταστροφές.

 

  Η νομοθετική αυτή ρύθμιση έγινε κατόπιν παρέμβασης μας στα αρμόδια υπουργεία , ως επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ηράκλειο Μαζί και Πνοή για το Ηράκλειο, για την ανακούφιση των συμπολιτών μας, που επλήγησαν από τον ανεμοστροβιλο.

 

  Ήδη έχουμε καταθέσει και το ΦΕΚ οριοθέτησης των πληγεισών περιοχών και όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση και συμπολίτες μας που επλήγησαν από τον ανεμοστρόβιλο να μπορούν να κάνουν χρήση των ευεργετικών διατάξεων.

 

  Απο την πρώτη στιγμή προσπαθούμε με συνεχείς παρεμβάσεις μας να σταθούμε εμπράκτως δίπλα στους πληγέντες συμπολίτες μας.

 

  Δυστυχώς οι αρμόδιοι φορείς μέχρι στιγμής δεν έχουν δράσει όσο γρήγορα θα έπρεπε! Προσπαθούμε με τις συνεχείς παρεμβάσεις και πιέσεις μας να βγουν όλες οι απαραίτητες Υπουργικές Αποφάσεις ώστε οι Ηρακλειώτες πληγέντες να βρούν επιτέλους το δίκιο τους, απέναντι σε αυτήν την καταστροφή που χτύπησε την Πόλη μας


Γιώργος Παπαδημητρίου                                      Κυριάκος Κουτρούληςpap-koutr.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων