Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ν.Ιωνίας
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,09/06/2021

 .......

Ανακοίνωση της Ο.Μ. Ν.Ιωνίας ......

     Από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν.Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Την Δευτέρα 07/06/21, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ, με επικεφαλής τον Βουλευτή και πρώην Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Νέας Ιωνίας και εκπροσώπους του Σωματείου εργαζομένων.


    Η επίσκεψη στο χώρο εργασίας των εξωτερικών συνεργείων είχε σαν στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων για το αντεργατικό νομοσχέδιο, τα επακόλουθα του και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.. 


    Πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, κατάθεση απόψεων και ερωτήσεις για εργασιακά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.Το κλιμάκιο ξεναγήθηκε στο χώρο των υπηρεσιών όπου και μοιράστηκε φυλλάδιο με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ..


    Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν  ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Οικονομικών  και επικεφαλής της δημ. ομάδας της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ" κ. Χ. Κανλής, ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Λ. Καρίγιαννης, ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης μελών και Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ν. Ιωνίας κ. Ν. Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος από τη νεολαία του κόμματος κ. Προκόπης Κοσμόπουλος και μέλη του συντονιστικού της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.garaz03.jpg
garaz04.jpg
garaz05.jpg

garaz01.jpeg
garaz02.jpegNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων