Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Εξόρμηση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στη λαϊκή
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,08/06/2021

 .......

Με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος και πρώην υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη - Ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ν.Φιλαφέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας ......

      Από το γραφείο τύπου της Ο.Μ. Ν.Φ. - Ν.Χ. Του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Ενημερωτική καμπάνια για το αντεργατικό Ν/Σ πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ Ν.Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας. Όπως γνωστποιεί η Ο.Μ. του κόμματος με ανακοίνωση της:


    Ένα κατάφωρα αντιεργατικό νομοσχέδιο ψηφίζεται στην Ελληνική Βουλή που καταργεί δικαιώματα 100 ετών των εργαζομένων. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κατοίκων και των εργαζομένων στην πόλη μας, ο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. οργάνωσε ενημερωτική εξόρμηση την Κυριακή 6 Ιουνίου στο πλαίσιο της δράσης «Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών».

Την εξόρμηση πλαισίωσε ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Π.Σκουρλέτης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επί Μορφωτικών και Κοινωνικών Υποθέσεων.


    Κατά την συζήτηση με τους κατοίκους και εργαζόμενους τονίστηκαν τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου για την κατάργηση του 8ώρου, την μείωση των μισθών, το δικαίωμα του εργοδότη για σπαστό ωράριο,τον διπλασιασμό των φθηνών υπερωριών.


 

    Ο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. καταγγέλει την κυβέρνηση για την μετατροπή της χώρας σε ένα φθηνό και ελαστικό εργασιακό τοπίο κατά παράβαση κάθε εργασιακού κατοχυρωμένου δικαιώματος. Παράλληλα αντιτίθεται στο νομοσχέδιο με την πεποίθηση πως ποτέ και πουθενά στον κόσμο η φθηνή εργασία δεν αποτέλεσε οικονομικό κίνητρο για μια υγιή και σταθερή επενδυτική προσέλκυση.Screenshot 2021-06-08 134343.jpg
Screenshot 2021-06-08 134403.jpg
Screenshot 2021-06-08 134427.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων