Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Φασιστοειδή βεβήλωσαν το Μνημείο του Μπλόκου
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,07/06/2021

 ......

Καταγγελία της Κ.Ο.Β. Καλογρέζας - Αλσούπολης του ΚΚΕ .......

     Από την Κ.Ο.Β. Καλογρέζας – Αλσούπολης του ΚΚΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καταγγελία:


    Για άλλη μια φορά, μέσα στη νύχτα, φασιστοειδή προσπάθησαν να βεβηλώσουν το μνημείο του Μπλόκου της Καλογρέζας, λερώνοντας την πινακίδα που έχει τοποθετήσει το Παράρτημα Ν. Ιωνίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και προσπαθώντας να την αφαιρέσουν.


    Η εξίσωση του ναζισμού με τον κομμουνισμό, που είναι η επίσημη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει «ανοίξει την όρεξη» σε διάφορα φασιστοειδή που νομίζουν ότι βρήκαν ευκαιρία να βγουν από τους υπονόμους τους. Όπως τότε φοράγανε κουκούλες και καταδίδανε τους αγωνιστές στο Μπλόκο, έτσι σήμερα δρουν μέσα στο σκοτάδι.


    Όμως, είναι μικρό το μπόι τους για να λογαριαστούν με την ηρωική θυσία των 22 παλικαριών του Μπλόκου της Καλογρέζας. Δεν σβήνεται από την ιστορική μνήμη του λαού μας η εποποιία της ΕΑΜικής αντίστασης, οργανωτής και αιμοδότης της οποίας ήταν το ΚΚΕ, όπως επίσης και η συντριβή του φασισμού από τη Σοβιετική Ένωση, τον Κόκκινο Στρατό και την αντιφασιστική πάλη των λαών.

Ο λαός θα τους στείλει και πάλι στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.


    Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα βάλουν φρένο σήμερα στον αγώνα των κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα της εργατικής τάξης και του λαού.


 

    Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό.  IMG_20210409_214048.jpg
IMG_20210606_104604.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων