Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΓΑΡΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ | Απαγόρευση προσέγγισης πολιτών στο Πεδίο Βολής Στρατού λόγω μη διαρραγέντων βλημάτων
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,07/06/2021

 .....

Μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου (31 Οκτωβρίου 2021) οπότε και θα εξουδετερωθούν.Να σημειωθεί ότι την περασμένω εβδομάδα είχε ξεσπάσει πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δασώδη περιοχή στους πρόποδες του όρους Πατέρας λόγων των βολών του Πυροβολικού.

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Μεγαρέων .......

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Μεγαρέων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Με σχετικό έγγραφο προς το Δήμο Μεγαρέων (Αριθμ. Πρωτ: 7011/5/711α΄/5.6.2021) η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, γνωστοποίησε ότι εντός του Πεδίου Βολής του Στρατού στην Περιοχή της Νέας Δάφνης Μεγάρων έχουν επισημανθεί τρία (3) μη διαρραγέντα βλήματα Πυροβολικού, των οποίων η ελεγχόμενη καταστροφή δεν κατέστη δυνατή , λόγω πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων  (Σχίνου – Αλεποχωρίου) την 21 Μαϊου 2021.


 

     Γίνεται γνωστό στους δημότες και κατοίκους του Δήμου Μεγαρέων  καθώς και στους  ιδιώτες, που έχουν εγκαταστάσεις περιμετρικά των εξωτερικών ορίων του Πεδίου Βολής ότι  μέχρις ότου πραγματοποιηθεί η εξουδετέρωση του ανευρεθέντος πολεμικού υλικού, η οποία εκτιμάται μετά το πέρας της αντιπυρικής περιόδου (31 Οκτωβρίου 2021), ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε όλους η προσέγγιση στην συγκεκριμένη περιοχή.pediovolismegara.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων