Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Συνάντηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων με τον προϊστάμενο Β' Βάθμιας εκπαίδευσης Α' Αθήνας
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,04/06/2021

 .......

Δεν δόθηκαν πειστικές απαντήσεις στα αιτήματα της Ένωσης.Έχουν προγραμματιστεί κι άλλες συναντήσεις και παραστάσεις σε στελέχη του υπουργείου Παιδείας - Α νακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης .......

     Από το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Συνάντηση εκπροσώπων της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας με τον  Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας Λεωνίδα Μάντζο πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021. Θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

1.           Το πρόβλημα με την έλλειψη  συστήματος  ασφαλούς μετάδοσης θεμάτων  για τις πανελλαδικές εξετάσεις στο 3ο  Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας, όπου εξετάζονται και οι μαθητές από το 1ο  Γενικό Λύκειο ΝΦ.

2.           Τα σοβαρά κενά σε εκπαιδευτικούς και την ανάγκη να υπάρξουν μαζικοί διορισμοί μόνιμου προσωπικού καθώς και την κάλυψη των όσων έκτακτων κενών προκύπτουν με έγκαιρη τοποθέτηση αναπληρωτών, ώστε να μην έχουμε φαινόμενα σαν τη  μεγάλη καθυστέρηση στην τοποθέτηση καθηγητή Χημείας στο 3ο  Λύκειο ΝΦ, όπου μέχρι τον Ιανουάριο  οι μαθητές του δεν είχαν  διδαχθεί ούτε μια ώρα Χημεία, ένα από τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

3.           Οι  ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή  και τα προβλήματα που δημιουργεί  η πλημμελής συντήρηση των σχολείων. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε η υπερβολική καθυστέρηση της ανέγερσης του 3ου   Γυμνασίου και 3ου   Λυκείου, καθώς οι νέες εγκαταστάσεις δεν θα τεθούν ούτε την ερχόμενη σχολική χρονιά στη διάθεση μαθητών και εκπαιδευτικών.

4.           Γενικότερα εκπαιδευτικά θέματα

 

    Ο  Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας παρέκαμψε τις ολοφάνερες ευθύνες του Υπουργείου και των υπηρεσιών αναφορικά με το θέμα του συστήματος ασφαλούς μετάδοσης στο 3ο  ΓΕΛ ΝΦ και αρκέστηκε σε μία γενικόλογη διαβεβαίωση πως οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν απρόσκοπτα, απέδωσε σε μια σειρά από συγκυρίες  το πρόβλημα με την έλλειψη Χημικού στο 3ο  Γενικό Λύκειο ΝΦ και δήλωσε  πως θα επικοινωνήσει και ο ίδιος με τους αρμόδιους για το θέμα της ανέγερσης  του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου ΝΦ.


 

    Για το τελευταίο  θέμα προγραμματίζεται  παράσταση διαμαρτυρίας της   Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της   Γ΄ΕΛΜΕ  Αθήνας στην  (ΚτΥπ) Α.Ε. ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.1o dhmfil3333.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων