Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Απάντηση στον κ. Τσομπάνογλου
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,04/06/2021

 ......

Συνεχίζεται αμείωτος ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ νυν και πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ν.Ιωνίας με τον Αριστείδη Χατζησαββίδη να παίρνει σειρά και να απαντά στον Φώτη Τσομπάνογλου .......

     Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ν.Ιωνίας, Αρ. Χατζησαββίδη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


ΙΟΥΝΙΟΣ 2021 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες – Συμπολίτισσες


    Ενοχλούν οι ενημερώσεις που σας κάνουμε και θα συνεχίσουμε, την μείζονα αντιπολίτευση, δια μέσου του κ. Τσομπάνογλου, που απέτυχε να παίξει τον καθοδηγητικό του ρόλο στην «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» τις δύο προηγούμενες θητείες που συμμετείχε. Αυτό τον ρόλο θέλει να κατοχυρώσει με τα αντιφατικά  συγκεχυμένα κείμενα του, που κατά καιρούς δημοσιοποιεί, μετά την μεταγραφή του στη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με πολλές ανακρίβειες και απειλές.


     Ανακρίβεια πρώτη για το κτήριο (πρώην Flocafe) στην οδό Πάρσης ότι έγινε η έκτακτη σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής δια περιφοράς. Σε όλους είναι γνωστό πως γίνεται με τηλεδιάσκεψη. Το θέμα ήταν : Ορισμός Επιτροπής διερεύνησης τιμών και έγκριση υποβολής αίτηση χρηματοδότησης της πράξης «ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ14 «Ελλάδα 1821-Ελλάδα 2021» στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.


    Έλαμψαν δια της απουσίας τους αυτοί που οχτώ μισή χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτε για το πρώην Flocafe. Δε συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κανλής Χρήστος, (Αντιπρόεδρος), Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσομπάνογλου Φώτιος, τακτικά μέλη και τα αναπληρωματικά μέλη παρά το γεγονός ότι κλήθηκαν νόμιμα, με την υπ' αριθμ. 22ηΠρ./22ηΣυν./12439/31-5-2021 πρόσκληση του Προέδρου αλλά και τηλεφωνικά. Είναι υποχρέωσή μας να επισημάνουμε τη συμμετοχή και την υπερψήφιση του συγκεκριμένου θέματος από τον εκπρόσωπο της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ κ. Τσουκαλά.


    Στο σημείο αυτό αποδεικνύεται η δεύτερη ανακρίβεια που αναφέρει στο κείμενο του «Σταματήστε πια να ανακοινώνετε στους πολίτες , στο όνομα της «ενημέρωσης» ότι η Αντιπολίτευση δεν συμμετέχει» .


    Ανακρίβεια Τρίτη. Ποτέ δεν δήλωσα τεχνοκράτης. Το κάνουν άλλοι που εκλιπαρούν για διορισμένες θέσεις και μάλιστα υψηλόμισθες.


    Σύγχυση μεγάλη αφού απαξιώνουν συνεχώς τον θεσμό που υπηρετεί η Δημάρχος που την τίμησε την δεύτερη Κυριακή η πλειοψηφία των συμπολιτών μας.


    Δήλωσα και δηλώνω Αυτοδιοικητικός. Τιμή μεγάλη για μένα που οι συμπολίτες μας με τιμούν με την ψήφο τους από το 2002 μέχρι σήμερα.


    Όσον αφορά την επίκληση του Εισαγγελέα ότι είναι κοντά θέλω να δηλώσω. Αν λειτουργούσα όπως ο κ. Τσομπάνογλου θα φοβόμουν. Τώρα προκαλώ!!! Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα όπως λέει ο σοφός Λαός μας.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣxatzhsav2222222.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων