Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ | Βράβευση για τον Δήμο στα Bravo Sustainability Awards
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,02/06/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού ......

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Διάκριση έλαβε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού στα Bravo Sustainability Awards στην κατηγορία της λειτουργίας πλατφόρμας ηλεκτρονικής διαβούλευσης.


    Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού Σταύρος Τσίρμπας εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή τη βράβευση τονίζοντας ότι αποτελεί προϊόν ομαδικής προσπάθειας: «Η διάκριση για τη Διακυβέρνηση που λάβαμε, είναι προϊόν μιας μεγάλης προσπάθειας από την πλευρά όλων μας με στόχο να ενισχυθεί η συμμετοχή των πολιτών σε θέματα που τους αφορούν, ώστε να μην είναι απλοί θεατές, αλλά να συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις».


    To βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Ζαλακούδης. Ο κ. Ζαλακούδης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το βραβείο αυτό αποτελεί το έναυσμα για τη διεύρυνση των διαδικασιών αποφάσεων με συντεταγμένη δομή και λειτουργία. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος, συμμετέχοντας στον Ολοκληρωμένο Μηχανισμό Πολυεπίπεδης Διαβούλευσης (ΟΜΠΔ), e-dialogue.oke.gr, ο οποίος ανήκει στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (ΟΚΕ), έθεσε σε λειτουργία την πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαβούλευσης στην οποία θα καλούνται, ανάλογα με το θεματικό αντικείμενο, τα μέλη της Διοίκησης, οι εργαζόμενοι του φορέα, οι πολίτες και οι εμπλεκόμενοι φορείς να καταθέσουν τις απόψεις τους επί των προτεινόμενων από το Δήμο έργων και δράσεων ή να προτείνουν τις δικές τους ιδέες και δράσεις για έργα προς υλοποίηση».


    Στο άμεσο μέλλον, προγραμματίζεται η ηλεκτρονική διαβούλευση να αξιοποιηθεί σε όλο το εύρος των αποφάσεων και να ανοίξει προς το κοινό.


 

    Με αυτό τον τρόπο, ο Δήμος σχεδιάζει τη διεύρυνση της δημοκρατικής δομής με μία λειτουργία συναπόφασης για το μέλλον της πόλης, δημιουργώντας ενεργούς πολίτες, αναπτύσσοντας δημιουργικά συνεχώς το διάλογο και ορίζοντας πράξεις μέσα τις συμμετοχικές διαδικασίες.Screenshot 2021-06-02 212301.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων