'/> Εμβολιασμοί εφήβων | Έκφραση

Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΓΑΡΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ | Εμβολιασμοί εφήβων
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,01/06/2021

 ......

Διαδικτυακό σεμινάριο του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μεγαρέων - Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 στις 6.30' μ.μ. Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Μεγαρέων .......

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Μεγαρέων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μεγαρέων σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό  Δίκτυο Υγιών Πόλεων «ΕΔΔΥΠΠΥ» υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει τη συνέχεια του διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά» τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30μ.μ . Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.


    Η έβδομη (7η ) διαδικτυακή παρουσίαση έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) με θέμα: «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΦΗΒΩΝ».


    Οι παρουσιάσεις πραγματοποιούνται κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα. Αποτελείται από 7 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :


1.       Κάπνισμα

2.       Αλκοόλ

3.       Εξαρτήσεις

4.       Ατυχήματα

5.       Παχυσαρκία

6.       Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

7.       Εμβολιασμοί εφήβων


    Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση  συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.


    Βήματα εγγραφής και παρακολούθησης του διαδικτυακού σεμιναρίου

 

·       Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, παρακαλούμε όπως εγγραφείτε δωρεάν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1cloMsbK7SBoGGFN9VLOx_M5lOHkK5EASffBNsPZKwro/editScreenshot 2021-06-01 134052.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων