Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Ξεκινούν οι προβολές της Νοσταλγίας
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,01/06/2021

 .......

Έναρξη με Θέατρο Σκιών και το οσκαρικό Nomadland για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Ηρακλείου – Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου ......

     Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Η Νοσταλγία, ο Δημοτικός Κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ανοίγει ξανά τις πόρτες του για το κοινό από την Πέμπτη 3 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι προκειμένου να αποτελέσει την καλύτερη πρόταση για έξοδο στην πόλη. Πρώτη προβολή το Nomadland, το οποίο φέτος κέρδισε Όσκαρ καλύτερης ταινίας, καλύτερου σκηνοθέτη, καλύτερου πρώτου γυναικείου ρόλου, όπως επίσης και Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.


    Όπως κάθε χρόνο, η Νοσταλγία θα προβάλλει δύο ταινίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (αλλαγή Πέμπτη και Δευτέρα) με μία όμως ώρα προβολής στις 21.00 λόγω της ανάγκης να τηρηθεί το ωράριο του περιορισμού της κυκλοφορίας.


    Για τους μικρούς επισκέπτες, ο Δημοτικός Κινηματογράφος, εκτός από τις παιδικές ταινίες, φιλοξενεί και φέτος παραστάσεις Θεάτρου Σκιών με τον αγαπημένο Καραγκιόζη, μια φορά την εβδομάδα λίγο πριν την ημερήσια προβολή της ταινίας. Πρώτη παράσταση, την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 19.45 με τον Καραγκιόζη… Μάστερ Σεφ.


    Φυσικά στη Νοσταλγία εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα που έχουν ορίσει οι ειδικοί και το Υπουργείο Πολιτισμού.


    «Με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, έχουμε διαμορφώσει έτσι τη Νοσταλγία προκειμένου να αποτελεί έναν ασφαλή και όμορφο προορισμό για τα καλοκαιρινά βραδινά, ώστε η μόνη αγωνία που θα υπάρχει να είναι αυτή που θα εξελίσσεται στις ταινίες της μεγάλης μας οθόνης. Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους», το μήνυμα του Νίκου Σπυρόπουλου, προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, η οποία έχει την ευθύνη λειτουργίας του σινεμά.


 

    Η Νοσταλγία βρίσκεται Κέας & Τερψιχόρης, στο Ηράκλειο Αττικής προσβάσιμη και από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο. Τηλέφωνο για πληροφορίες στην ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ 2102773731   nostalgia (5).jpg
nostalgia (6).jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων