'/> Να φύγει άμεσα η Oil One από τo Κερατσίνι | Έκφραση

Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΑΜΑ | Να φύγει άμεσα η Oil One από τo Κερατσίνι
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,03/06/2021

 .......

Ανάρτηση - κάλεσμα του Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου σε αποκλεισμό των εγκαταστάσεων της επιχείρησης το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 10 το πρωί.Ο Χρ.Βρεττάκος ζητά τη συμμετοχή στη δράση και των βουλευτών της Α' και Β' Πειραιά όλων των κομμάτων .......

    Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, καταγγέλλει τη συνεχιζόμεενη ρύπανση και δυσοσμία που εκκλύεται από τις εγκαταστάσεις της Oil One και καλεί σε αποκλεισμό των εγκαταστάσεων της το ΄Σαββατο 5 Ιουνίου στις 10 το πρωί, ζητώντας μάλιστα και τη συμμετοχή των βουλευτών της Α' και Β' Πειραία στη δράση.


    Αναλυτικά, η ανάρτηση του Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας έχει ως εξής:


    ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ


    Κλεισμένοι στα σπίτια μας για μήνες είχαμε ξεχάσει τη δυσοσμία της Oil One κι όμως υπήρχε.

    Με το που ανοίξαμε τα παράθυρα των σπιτιών μας, η γνώριμη μυρωδιά που από το 2015 μας συντροφεύει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, έκανε αισθητή την παρουσία της, θυμίζοντας μας τους κινδύνους για την υγεία των παιδιών μας και τη δική μας.


    Στις 5 Ιουνίου, μέρα Περιβάλλοντος θα βγουν ανακοινώσεις που θα περιγράφουν με όμορφα λόγια την ευαισθησία των πολιτικών κομμάτων και κυρίως της κυβέρνησης για το περιβάλλον και την προστασία του.


    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ


    Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποδεχθεί τη θέση του Δήμου και των κατοίκων για την άμεση μετεγκατάσταση των βιομηχανικών δραστηριοτήτων μέσα από τα σπίτια μας.


    Καλούμε, τους βουλευτές Α’ και Β’ Πειραιά, τους εκπροσώπους όλων των Δημοτικών κινήσεων, τους εκπροσώπους των μαζικών φορέων της πόλης, σε αποκλεισμό των εγκαταστάσεων της Oil One το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 10:00 π.μ.


 

    Ας θυμίσουμε στην κυβέρνηση τη δική της “ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ” για την προστασία της δημόσιας υγείας.193436347_1871014763063876_8910398973682941040_n.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων