Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ | Πραγματοποιήθηκε η 21η εθελοντική αιμοδοσία δήμου Σαρωνικού
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,29/05/2021

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Σαρωνικού ........

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Σαρωνικού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή η 21η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σαρωνικού υπό τον συντονισμό της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνης αιμοδοσίας του δήμου  κυρίας Δήμητρας Ράπτη, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Γ. Γεννηματάς», στην κεντρική πλατεία Καλυβίων (κτίριο Σαράντη) προσθέτοντας 32 επιπλέον φιάλες στην Τράπεζα Αίματος του δήμου μας.


    Περισσότεροι από 40 συμπολίτες μας αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ανάγκες για αίμα – ιδιαίτερα στη συγκυρία που βιώνουμε εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και της πανδημίας λόγω του Covid-19, προσήλθαν εθελοντικά, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δήμου για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


 

    Ο Δήμος Σαρωνικού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας – εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι έδειξαν εμπράκτως για ακόμα μια φορά την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.  aimsar 1.jpg
aimsar 2.jpg
aimsar 3.jpg

aimsar 4.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων