Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Τη Δευτέρα ο ΕΔΣΝΑ ολοκληρώνει το έγκλημα
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,29/05/2021

 ......

Ανακοίνωση του Δυτικού Μετώπου ενόψει της συνεδρίασης του ΕΔΣΝΑ τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, κατά την οποία θα εγκριθεί το σχέδιο ΠΕΣΔΑ και οι ΕΜΑΚ Φυλής και Σχιστού .......

     Από το γραφείο τύπου του Δυτικού Μετώπου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Τη Δευτέρα 31/5, το μεσημέρι, οι εγκάθετοι του κ. Πατούλη στην ΕΕ του ΕΔΣΝΑ, παραλαμβάνουν -και θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν- ένα Περιφερειακό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) – καρμανιόλα για τη δυτική πλευρά τις Αττικής  και  ένα  διαγωνισμό - σκάνδαλο για τις νέες μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) στη Φυλή και στο Σχιστό.


    Μόλις προχτές, οι ίδιοι άνθρωποι -και πάλι χωρίς να ρωτήσουν κανέναν- αποφάσισαν να κάνουν νέο διαγωνισμό για τη συνέχιση της λειτουργίας του αποτεφρωτήρα επικίνδυνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων για άλλα 20 χρόνια και, ταυτόχρονα, ανέθεσαν σε κοινοπραξία του ΗΛΕΚΤΩΡΑ την επέκταση του ΕΜΑΚ, ως μετατροπή του σε «πράσινο εργοστάσιο». Όλα αυτά όταν αναμένεται η νέα περιβαλλοντική αδειοδότηση της εγκατάστασης στη Φυλή, συμπεριλαμβανομένου του νέου ΧΥΤΑ Φυλής, του οποίου ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε -και αυτός- σε κοινοπραξία του ΗΛΕΚΤΩΡΑ.


    Εγκληματούν κατά συρροή και κατ’ επανάληψη, για να εξυπηρετήσουν εργολαβικά συμφέροντα και μια δράκα ανθρώπων στη δυτική Αττική που πλουτίζουν από τα σκουπίδια.  

 

Serial Killers που λένε και στα μέρη μας ..0000000EDSNAGRAFEIA.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων