Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Όχι στη μετεγκατάσταση αμαξοστασίων άλλων Δήμων στη Μεταμόρφωση είπε το δημοτικό συμβούλιο
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,28/05/2021

 ......

Το θέμα έφερε για συζήτηση η “Συμμαχία Πολιτών” .......

     Μετά από πρόταση της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε για το θέμα της μεταφοράς εγκαταστάσεων καθαριότητας άλλων Δήμων στην πόλη μας, με αφορμή τη σχετική συζήτηση του Δήμου Νέας Ιωνίας. Η απόφαση που λήφθηκε ήταν κατά της εγκατάστασης.


    Το κείμενο της απόφασης του ΔΣ είναι το ακόλουθο: 


    Στο Δήμο Μεταμόρφωσης υπάρχει ήδη εγκατεστημένο το αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, όπου μεταξύ άλλων, γίνεται και μεταφόρτωση απορριμμάτων.


    Το τελευταίο διάστημα, όπως προκύπτει από συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας, ο Δήμος της Νέας Ιωνίας σκοπεύει να αγοράσει οικόπεδο στη Μεταμόρφωση, όπου και θα μεταφέρει όλη του την υπηρεσία καθώς και μεταφόρτωση απορριμμάτων ανακύκλωση κλπ. Είναι προφανές ότι η Μεταμόρφωση δεν μπορεί να ανεχθεί κανένα σχεδιασμό που θα συνδέεται μεταξύ άλλων με διαχείριση απορριμμάτων, πολύ περισσότερο χωρίς την άμεση ενημέρωση και την έγκρισή της. Αυτοί οι σχεδιασμοί βρίσκουν κάθετα αντίθετο το δημοτικό συμβούλιο της Μεταμόρφωσης, το οποίο εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια, οποιουδήποτε Δήμου, να μεταφέρει εγκαταστάσεις του στη Μεταμόρφωση.


     Δηλώνει ότι κάθε ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση είναι ενέργεια αντιδεοντολογική και αντίθετη στα συμφέροντα του Δήμου και των κατοίκων του. Ο Δήμος Μεταμόρφωσης δεν πρόκειται να επιτρέψει τη μεταφορά εγκαταστάσεων άλλων Δήμων στο έδαφός του, εκφράζοντας την αντίθεσή του και σε αυτές που ήδη υπάρχουν και εγκαταστάθηκαν χωρίς την συγκατάθεση του Δήμου μας.


      Η Μεταμόρφωση δεν επιθυμεί να μεταφέρει τις δικές της δραστηριότητες αλλού και με το ίδιο σκεπτικό δεν πρόκειται να αποδεχτεί να φιλοξενήσει αντίστοιχες δραστηριότητες άλλων Δήμων.


 

    Παρακολουθήστε την τοποθέτηση του Επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση”, Βασίλη Καραβάκου, ΕΔΩScreenshot 2021-05-28 213242.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων