'/> Νέος γύρος rapid test στον Άγιο Δημήτριο | Έκφραση

Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Νέος γύρος rapid test στον Άγιο Δημήτριο
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,28/05/2021

 .......

Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, από τις 9:30' έως 15:00' έξω από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 55) .......

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Αγίου Δημητρίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Συνεχίζονται τα τεστ ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού με δύο νέες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, από τις 9:30' έως 15:00'από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ έξω από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 55).


    Προσοχή ‼ Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται μέχρι τις 14:30.


    Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Για την επικοινωνία των αποτελεσμάτων θα πρέπει να δοθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου.
Για τη διενέργεια του τεστ μπορούν να προσέρχονται και πολίτες από όμορους ή άλλους δήμους. Τα παιδιά που πιθανά θα προσέλθουν για τεστ πρέπει να είναι από 10 ετών και άνω.


    Το Σάββατο 29.05 στο Δημαρχείο σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ θα συγκεντρώνουμε φάρμακα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.


 

    Αν έχετε φάρμακα που δεν χρειάζεστε πια και ΔΕΝ έχουν λήξει μπορείτε με την ευκαιρία του τεστ σας να τα φέρετε και να στηρίξετε κάποιο συνάνθρωπο.Screenshot 2021-05-28 111927.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων