Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Στο δίκτυο του myKEPlive το ΚΕΠ του Δήμου Νέας Ιωνίας
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,26/05/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ν.Ιωνίας ......

    Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Ο Δήμος Νέας Ιωνίας εντάχθηκε στην υπηρεσία myKEPlive του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων και κατ' επέκταση την εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση της γραφειοκρατίας μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες και υποδομές.

 

   Οι υπάλληλοι του ΚΕΠ έχουν ήδη εκπαιδευτεί κατάλληλα στον χειρισμό της πλατφόρμας, την οποία σχεδίασε και υλοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

 

   Μέσω του myKEPlive παρέχονται διαδικασίες υψηλής ζήτησης μέσω πέντε θεματικών υπηρεσιών:

 

1) Πληροφορίες και αιτήσεις για τους πολίτες      

2) Εξυπηρέτηση από το Δήμο

3) Εξυπηρέτηση πολιτών με Αναπηρία

4) Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις

 

    Από το myKEPlive εξαιρούνται διαδικασίες που απαιτούν την φυσική παρουσία και υπογραφή του πολίτη, όπως η ταυτοπροσωπία ανηλίκου, η μεταβίβαση αυτοκινήτου και η ανανέωση άδειας οδήγησης.

 

    Υπενθυμίζεται, ότι τα ψηφιακά ραντεβού στα ΚΕΠ διεξάγονται κατόπιν ραντεβού, μέσω του myKEPlive.gov.gr, από τις 08:00 έως τις 14:30. Επίσης οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν το ΚΕΠ του Δήμου μπορούν μέσα από το rantevou.kep.gov.gr να προγραμματίζουν άμεσα και με ακρίβεια την επίσκεψή τους στο ΚΕΠ. Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας, η επίσκεψη εξακολουθεί να είναι εφικτή μόνο κατόπιν ραντεβού. Τέλος, για τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού χωρίς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ΚΕΠ.

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2718550myKEPlive.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων