Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΓΑΡΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ | Σχέδια εμπορικής εκμετάλλευσης των καμμένων θα μας βρουν απέναντι...
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,26/05/2021

 ......

Σημαντική παρέμβαση της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Μεγάρων για τις συνέπειες της πυρκαγιάς στα Γεράνεια με αιχμηρά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες ......

     Από την Λ.Ε.Μ.Μ. εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Με μεγάλο πόνο ,θλίψη και οργή προσπαθούμε να βρούμε λέξεις και κουράγιο ώστε να αποτυπώσουμε την καταστροφή από την πυρκαγιά στον τόπο μας.

Σχεδόν 40 χρόνια σαν ΛΕΜΜ έχουμε εξερευνήσει, τόσο οι ίδιοι, αλλά και φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου σε αυτά τα υπέροχα και μοναδικά μέρη τα οποία δεν υπάρχουν πια.


    Πάντα σκέψη και μέλημα μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και θα είναι η ‘’ ΠΡΟΛΗΨΗ ‘’και η ‘’ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ’’ κάτι το οποίο δεν έβρισκε σύμμαχο μας τις αρμόδιες αρχές.


    Αιτήσεις, προφορική ενόχληση ακόμα και προσωπικές επαφές για άνοιγμα δασικών δρόμων που είχαν κλείσει και δημιουργία ζωνών  για την πρόληψη πυρκαγιών. Η απάντηση πάντα αρνητική με ΦΘΗΝΕΣ δικαιολογίες τις οποίες πληρώσαμε στο τέλος ΑΚΡΙΒΑ.


    Σαν ΛΕΜΜ καλούμε και τους άλλους φορείς και συλλόγους του τόπου μας σε ανοικτό διάλογο ΑΜΕΣΑ  με τις αρμόδιες αρχές για κοινό μέτωπο αντιμετώπισης αλλά και ανάληψης ευθυνών και εξηγήσεων από την πλευρά τους.


 

    Τέλος να ξέρετε ότι θα μας βρείτε απέναντι  σας σε μελλοντικά σχέδια για εμπορική εκμετάλλευση των Γερανείων και της ευρύτερης περιοχής.lemm.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων