Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | Συνάντηση Πατούλη - Μπάμπαλου στην Περιφέρεια
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,24/05/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας της Περιφέρειας Αττικής ......

     Στο πλαίσιο της σειράς επαφών που πραγματοποιεί με όλους τους Δημάρχους της Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια, αλλά και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συναντήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Ν. Μπάμπαλο.

 Στη συνάντηση συμμετείχε ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος. 

 

    Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο σχεδιασμός αναπτυξιακών έργων που χρειάζεται η περιοχή και σχετίζονται με την καλύτερη προάσπιση της οδικής ασφάλειας, την αντιπλημμυρική θωράκιση αλλά και με παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν την πόλη να γίνει πιο λειτουργική.

 

    Ειδικότερα σε ότι αφορά το έργο της υπογειοποίησης της οδού Μ. Μερκούρη συζητήθηκαν οι τρόποι και οι παράμετροι προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ωρίμανσης για την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης, ενώ εξετάστηκε και το έργο της διαπλάτυνσης της Λεωφ. Ηρακλείου. Παράλληλα ο Δήμαρχος Ηρακλείου έθεσε στον κ. Πατούλη το ζήτημα της άμεσης ανάγκης δρομολόγησης αντιπλημμυρικών έργων για την πόλη καθώς και ασφαλτοστρώσεων, υπογραμμίζοντας παράλληλα την καλή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει με την Περιφέρεια Αττικής.

 

    Ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τον κ. Μπάμπαλο πως στο επίκεντρο των πολιτικών της Περιφέρειας είναι η, χωρίς καθυστερήσεις, δρομολόγηση έργων με αναπτυξιακό πρόσημο καθώς και η ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής.

 

    « Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας με στόχο την επιτάχυνση υλοποίησης αναπτυξιακών έργων σε όλους τους Δήμους της Αττικής. Σε στενή συνεργασία με τους Δημάρχους παρακολουθούμε βήμα-βήμα το σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων που χρειάζονται οι τοπικές κοινωνίες, προκειμένου να λύνονται άμεσα τυχόν προβλήματα που προκύπτουν και να αποφεύγουμε καθυστερήσεις», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης.  photo babalos 2.jpg
photo babalos 1.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων