Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Ειρήνη ναι, αλλά με δικαιοσύνη....
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,24/05/2021

 ......

Ανακοίνωση της Κίνησης "Αόρατος Κόσμος Ν.Ιωνίας - Ηρακλείου Αττικής" για την Παλαιστίνη .......

     Από την Κίνηση “Αόρατος Κόσμος Ν.Ιωνίας – Ηρακλείου Αττικής” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Η είδηση της εκεχειρίας, μετά από έντεκα ημέρες βομβαρδισμών από το κράτος του Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας, δεν μπορεί παρά να σκορπά ικανοποίηση και χαρά. Η πολυπόθητη ειρήνη, πρόβαλε έστω και δειλά (ελπίζουμε όχι προσωρινά) στον ουρανό της παλαιστινιακής γης, δημιουργώντας μια νέα ελπίδα, μια νέα δυνατότητα για τους ανθρώπους -παλαιστίνιους και ισραηλινούς-, που παλεύουν για οριστική και δίκαιη λύση.


    Η ειρήνη, όμως, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, καθώς δεν έχει υπάρξει δικαιοσύνη. Το μαρτυρά το παρελθόν. Το μαρτυρούν, δυστυχώς, οι εκατοντάδες νεκροί, οι χιλιάδες τραυματίες, τα γκρεμισμένα σπίτια, τα βλέμματα των μικρών παιδιών, ο διωγμός των παλαιστινίων από τα σπίτια και τη γη τους, οι απαγορεύσεις, το περιορισμένο ρεύμα, ο συνεχιζόμενος εποικισμός, ο αποκλεισμός της στενής λωρίδας της Γάζας.


    Και θα το ξαναπούμε για άλλη μια φορά. Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να απαιτείς από τον διωκόμενο, από τον αποκλεισμένο να σιωπά και να σκύβει το κεφάλι στον κατακτητή. Καμιά ειρήνη δεν μπορεί να είναι σταθερή και βιώσιμη, όσο τα παιδιά δεν θα μπορούν αμέριμνα να παίζουν και να χαμογελούν στους δρόμους της πατρίδας τους.


 

    Εμείς, η κίνηση «Αόρατος κόσμος» Νέας Ιωνίας – Ηρακλείου Αττικής, θα συνεχίσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να σηκώνουμε τη σημαία της Παλαιστίνης, να συνδράμουμε την ειρήνη, τη συνύπαρξη και να μιλάμε πάντα για το δίκιο του παλαιστινιακού λαού. Με τις σφεντόνες.Screenshot 2021-05-24 125237.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων