Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΡΑΦΗΝΑ - ΠΙΚΕΡΜΙ | Ανδρέας Βασιλόπουλος: Αφανίζεται το πράσινο στην Ελλάδα!
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,24/05/2021

 .......

Δήλωση του Αντιδημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου, επικεφαλής της Παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" και καθηγητή Γεωπληροφορικής του ΕΚΠΑ, Ανδρέα Βασιλόπουλου ......

    Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ανδρέας Βασιλόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση με αφορμή τη μεγάλη πυρκαγιά στη Δυτική Αττική που κατέκαψε πάνω από 70.000 στρέμματα δάσους:


    Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η τεράστια οικολογική καταστροφή που ξεκίνησε από την ανατολική Κορινθία και πέρασε στη δυτική Αττική. Δεκάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη, εκατοντάδες σπίτια καταστράφηκαν και βρήκε φριχτό θάνατο απροσδιόριστος αριθμός ζώων.


    Η καταστροφή αυτή έφερε στη μνήμη μας εικόνες από την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018 και απέδειξε δυστυχώς για ακόμη μία φορά ότι η Πολιτεία ποτέ δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει έγκαιρα και αποτελεσματικά τέτοιες κρίσεις.


    Ως αντιδήμαρχος περιβάλλοντος του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, αλλά και επικεφαλής της «Δύναμης Ανάπτυξης» εκφράζω τη λύπη μου και ζητώ από την κεντρική κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει ότι το πράσινο αφανίζεται στη χώρα μας και πρέπει να οργανωθεί εθνική σχέδιο αναδασώσεων αλλά και γενναία ενίσχυση των δυνάμεων πυρόσβεσης, τόσο σε τεχνικά μέσα όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.


Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος

 

Καθηγητής Γεωπληροφορικής, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Επικεφαλής «ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»Screenshot 2021-05-24 122514.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων