Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Απευθείας ανάθεση με 1 προσφορά!
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,23/05/2021

 .......

Δήλωση του Επικεφαλής της Παράταξης "Ηράκλειο Μαζί", Γιώργου Παπαδημητρίου για το θέμα που έχει προκύψει με την ανάθεση του έργου επισκευής σεισμόπληκτων σχολείων του Δήμου Ηρακλείου .......

     Παίρνει θέση στο θέμα που προέκυψε με την αμάθεση του έργου επισκευής σεισμόπληκτων σχολείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ηράκλειο Μαζί", Γιώργος Παπαδημητρίου.


    Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Παπαδημητρίου έχει ως εξής:


    Απαράδεκτη διαδικασία και κάκιστες πρακτικές, στην ανάθεση του έργου των επισκευών των σεισμόπληκτων σχολείων !

Ως δημοτική παράταξη , εμπράκτως και σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, διευκολύναμε τη διοίκηση, προκειμένου να γίνει άμεσα η επισκευή των σχολείων, μετά το σεισμό της 19ης Ιουλίου του 2019!


    Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι συμφωνούμε και με την ασυδοσία ή τις κακές πρακτικές της διοίκησης του δήμου !


    Η "απευθείας ανάθεση" σε διαγωνισμό 1,5 εκατομυρίων ευρώ, σε διαγωνισμό που (επί της ουσίας) συμμετείχε μία και μοναδική εταιρεία, είναι απαράδεκτη ως διαδικασία και πρακτική!


    Διαφωνούμε με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τη διοίκηση και ζητάμε την επανάληψή της ! Ελπίζουμε αυτή τη φορά να κληθούν να συμμετέχουν εταιρίες που να έχουν τη νόμιμη δυνατότητα να καταθέσουν προσφορές, ώστε ο διαγωνισμός να είναι έγκυρος και να μην υπάρχουν σκιές ότι ο διαγωνισμός ήταν ανύπαρκτος-προσχηματικός-χαριστικός!


    Είναι κρίμα να νομιμοποιούνται τέτοιες πρακτικές, υπό το πρόσχημα της άμεσης επισκευής των σχολείων.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά η διοίκηση αδράνησε χαρακτηριστικά !

 

Αρχικά, έμεινε άπραγη δύο ολόκληρα χρόνια για να έρθει τώρα και εκμεταλλευόμενη το γεγονός αυτό , να προβεί σε αυτού του είδους την απευθείας ανάθεση του έργου.190221628_10158971382923935_8431099289131049940_n.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων