Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Η κατασκήνωση που ΘΑ λειτουργούσε...δεν θα λειτουργήσει!
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,21/05/2021

 ......

Αναβάλλεται και φέτος η λειτουργία της κατασκήνωσης του Δήμου Ν.Ιωνίας - Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου ......

     Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    O Δήμος Νέας Ιωνίας σας ενημερώνει ότι παρά τη συστηματική και έγκαιρη προετοιμασία των υπηρεσιών με σκοπό την άρτια λειτουργία της Δημοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι, τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών, των γονέων και των εργαζομένων στην κατασκήνωση. Αυτή άλλωστε ήταν, είναι και παραμένει η προτεραιότητα την οποία στηρίζει σύσσωμη η κοινωνία.

 

    Η απόφαση της μη λειτουργίας της κατασκήνωσης αυτό το καλοκαίρι ελήφθη ως μέτρο πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού covid-19, προστασίας της υγείας των κατασκηνωτών και γενικότερα προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

    Η δεδομένη στιγμή, μας επιβάλλει να προτάξουμε το αγαθό της υγείας, να θυσιάσουμε ένα καλοκαίρι για να κερδίσουμε πίσω τις όμορφες, ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές μας.

 

    Δίνουμε, λοιπόν, ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους το επόμενο καλοκαίρι με την υπόσχεση ότι θα αναπληρώσουμε αυτήν την καλοκαιρινή εξόρμηση με την καθιερωμένη δημιουργική απασχόληση και όμορφες εναλλακτικές δραστηριότητες στην πόλη μας.

 

 

    «Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει», Πάουλο Κοέλιοkataskinwsinion21.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων