'/> Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο | Έκφραση

Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,21/05/2021

 ......

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 7.00' μ.μ. - Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη.Ανακοίνωση του γραφείου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας .......

     Από το γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε την 26η Mαΐου 2021, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., σε διά τηλεδιάσκεψης τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω της εφαρμογής  e-presence.gov.gr, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020, της αριθ. 43 καθώς και των προηγούμενων σχετικών εγκυκλίων του ΥΠ.ΕΣ. (στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού), δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως ισχύει, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

    ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Επικύρωση πινάκων ωφελουμένων  της πράξης  «ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5003609  οικ. έτους 2021 (Β΄ΦΑΣΗ).

 

  1. Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού Οικονομικής Διαχείρισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 87/2021 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 

3.      Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Προστασία, διαχείριση και ανάπλαση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας»-Α.Μ.141/2016.

 

4.      Έγκριση κριτηρίων επιλογής αιτήσεων εγγραφής στους Παιδικούς και  Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

  1. Έγκριση απαλλαγής από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Χρ.Σμύρνης 8-Ν.Φ. λόγω των εκτελούμενων έργων υπογειοποίησης.

 

 

  1. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.dimarxeioneasfiladelfeias33333333.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων