Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Η δράση επιστρέψει - Μένουμε μπάσκετ
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,19/05/2021

 .......

Ανακοίνωση του Α.Ο. Περισσού με αφορμή το "άνοιγμα" του ερασιτεχνικού αθλητισμού .......

     Από το Δ.Σ. του Α.Ο. Περισσός εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Καλησπέρα στο σύνολο της αθλητικής μας οικογένειας: αθλητές, προπονητές, μέλη γονείς και φίλους.

    Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που οι πασχαλινές μας ευχές πραγματοποιήθηκαν!


    Μετά από μεγάλο διάστημα επιστρέφουμε σταδιακά και πάλι στη ΔΡΑΣΗ! Όπως πιθανά οι περισσότεροι γνωρίζεται η επιστροφή του αθλητισμού στην κανονικότητα γίνεται σταδιακά και με διαφορετικό τρόπο για κάθε άθλημα.


    Για το άθλημα μας, το ΜΠΑΣΚΕΤ, βάσει των αποφάσεων των θεσμικών οργάνων της πολιτείας (Κυβέρνηση, Ε.Ο.Δ.Υ., Υπουργείο Υγείας, Γ.Γ.Α κ.λ.π.), σημαιοφόροι της επανεκκίνησης και επιστροφής στη δράση είναι οι μικροί μας αθλητές & αθλήτριες των ακαδημιών! Τις Ακαδημίες συνθέτουν τα τμήματα ΜΙΝΙ, ΠΡΟ-ΜΙΝΙ, JUNIOR & PRO-JUNIOR (είτε αγοριών, είτε κοριτσιών).


    Ως αθλητική οικογένεια ο Περισσός, διαχρονικά παρακολουθεί & αξιολογεί τις εξελίξεις σχετικά με το σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας. Είμαστε σε επαφή (για το εν λόγω θέμα) με τις: ΕΣΚΑ (Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) & ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) καθώς και με τους: Δήμο Νέας Ιωνίας & Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Νέας Ιωνίας.


    Σε συντονισμό με τους παραπάνω φορείς και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, είμαστε έτοιμοι από την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 να υποδεχθούμε τους πρώτους ΑΘΛΗΤΕΣ μας στην ΔΡΑΣΗ!


   Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Νέας Ιωνίας για τις εργασίες συντήρησης που πραγματοποίησε, το προηγούμενο διάστημα, στο κλειστό της Κάλβου και Τζαβέλλα που αποτελεί και την έδρα της αθλητικής μας οικογένειας.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα σταλεί σε κάθε τμήμα.

 

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση  Screenshot 2021-05-19 120722.jpg
SmartSelect_20210518-154314_Samsung Notes.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων