Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ | 2018-2019: Δυο χρόνια Δημοτικό Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αγίας Βαρβάρας
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,16/05/2021

 .......

Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης " Η δική μας πόλη", Γιώργου Καπλάνη, με αφορμή την συμπλήρωση 2 χρόνων από την ολοκλήρωση του 1ου Θεματικού Κύκλου του  Δημοτικού Ελεύθερου Ανοιχτού Πανεπιστημίου Αγίας Βαρβάρας   .......

     Ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Δική μας Πόλη», Γιώργος Καπλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 2 χρόνων από την ολοκλήρωση του 1ου Θεματικού Κύκλου του  Δημοτικού Ελεύθερου Ανοιχτού Πανεπιστημίου Αγίας Βαρβάρας:

 

    Τέτοιες μέρες οι αίθουσες του κτηρίου "Μήτρος Σουλιμιώτης" βρέθηκαν κατάμεστες από κόσμο, από τον κόσμο που συμμετείχε στον Α' θεματικό κύκλο των διαλέξεων του ΔΕΑΠ. Στις 13 Μαΐου 2019 δόθηκαν στους συμμετέχοντες οι βεβαιώσεις από την φοίτησή τους.


    Η Αγία Βαρβάρα είχε Δημοτικό Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Μια πρωτοβουλία που ενίσχυε την προαγωγή του πολιτισμού και την ανάταση της παιδείας στην πόλη μας.


 

    Από το Σεπτέμβρη του 2019, με την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής δημοτικής αρχής, η δομή αυτή εξαφανίστηκε. Έπεσαν τίτλοι τέλους σε μια ακόμη σημαντική δομή χωρίς καμία εξήγηση από τους υπεύθυνους.  Screenshot 2021-05-16 141957.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων