Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ | πρόγραμμα ανακύκλωσης στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,13/05/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου ......

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Ένα νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης ξεκινά στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού , με την τοποθέτηση των πρώτων Κόκκινων Κάδων Ενδυμάτων και Υποδημάτων.


    Στους κόκκινους κάδους οι πολίτες μπορούν να αφήνουν μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια που δεν χρειάζονται πλέον, όπως καθαρά ρούχα, παπούτσια σε ζευγάρια, λευκά είδη (μαξιλάρια, σεντόνια κλπ) καθώς και αξεσουάρ (ζώνες, τσάντες κλπ).


    Τα ρούχα που είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, θα δωρίζονται στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, με σκοπό να προωθηθούν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Τα είδη που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού υλικού κ.α.    Το ρεύμα ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων είναι σχετικά νέο, όμως με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων δημοτών μπορεί να βοηθήσει άμεσα, ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη, βελτιώνοντας την αειφορία και προστατεύοντας το περιβάλλον, μειώνοντας σημαντικά τον όγκο των απορριμμάτων που θάβονται.


 

    Το πρόγραμμα προβλέπει στη λειτουργία συνολικά 20 κόκκινων κάδων σε σημεία της πόλης.  Οι πρώτοι 5 ήδη λειτουργούν από τις 08 Μαΐου, ενώ αναμένουμε μέχρι το τέλος του ‘21 την τοποθέτηση των υπολοίπων.IMG_8422.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων