Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μεταμόρφωσης με τον Πρόεδρο των ΚΤΥΠ
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,12/05/2021

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης .........

      Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, επισκέφθηκε την έδρα της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ), όπου είχε συνάντηση με τον Προέδρο, Τίμο Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Θανάση Γιάνναρη.


    Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο φορέων συζητήθηκαν (α) η επικείμενη ολοκλήρωση της κατασκευής του 2ου Λυκείου, (β) η δημιουργία του 10ου Νηπιαγωγείου, μετά την διεκδίκηση και ευόδωση της αναβάθμισής του, από το Υπουργείο Παιδείας, σε τετραθέσιο, καθώς και (γ) η συνεργασία του Δήμου Μεταμόρφωσης με την Περιφέρεια Αττικής και τις ΚΤΥΠ για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης.


    Ο κ. Σαραούδας ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμες οι μελέτες αναβάθμισης πολλών ακόμη σχολείων, πέραν του δύο δημοτικών των οποίων τις μελέτες κατέθεσε. Σχολεία τα οποία έρχονται να προστεθούν στα ήδη ενταγμένα έργα σε Πράσινο Ταμείο και Περιφέρεια Αττικής (ΠΕΠ). Ενώ πρόσθεσε ότι ο τελικός του στόχος είναι η ανάπλαση όλων των σχολείων της Μεταμόρφωσης.


    Από την πλευρά του ο κ. Κατσίπος και ο κ. Γιάνναρης αναγνώρισαν την μεγάλη ταχύτητα με την οποία γίνονται όλες οι απαραίτητες διεκδικήσεις για την υλοποίηση αυτών των σημαντικών έργων και δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν στην ολοκλήρωσή τους.


 

    Μάλιστα οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συναντηθούν σύντομα ξανά, ώστε να δουν μαζί την εξέλιξη των έργων.12-5-2021, Σύσκεψη στις ΚΤΥΠ..jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων