Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ | Καλωσόρισμα Δήμαρχου Σαρωνικού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,11/05/2021

 .......

Με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας των σχολείων - “Καλωσορίζουμε μαθητές και εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις σχολικές αίθουσες. Είμαστε πανέτοιμοι και για το άνοιγμα των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών στις 17 Μαΐου”, υπογραμμίζει ο Πέτρος Φιλίππου στην ανακοίνωση του .......

 

   Από το γραφείο τύπου του Δήμου Σαρωνικού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 


 

    Καλωσόρισμα προς την εκπαιδευτική κοινότητα απηύθυνε ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου με την ευκαιρία της επανέναρξης των μαθημάτων σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου.

 


 

   “Καλωσορίζουμε μαθητές και εκπαιδευτικούς στις σχολικές αίθουσες και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δραστηριότητά τους μέχρι την ολοκλήρωση του έργου τους. Ο δήμος μας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσει σε παιδιά και καθηγητές τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, με τη συμβολή των σχολικών επιτροπών των αρμόδιων αντιδημάρχων και του προσωπικού του δήμου που εργάστηκε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

 


 

    Παράλληλα, είμαστε πανέτοιμοι για το επικείμενο άνοιγμα των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών στις 17 Μαΐου. Προτεραιότητα και επιθυμία μας είναι οι γονείς να αισθάνονται ασφαλείς αφήνοντας ό,τι πολυτιμότερο έχουν στις δομές του Δήμου και δουλεύουμε ομαδικά προς αυτή την κατεύθυνση, διασφαλίζοντας την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

 


 

    Είμαστε σίγουροι ότι με τη συνεργασία όλων θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία και να βγούμε γρήγορα νικητές, κερδίζοντας ξανά τις ζωές μας».  pfil21.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων