Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ | Εθελοντική Αιμοδοσία και διενέργεια rapid test στο Δήμο Βριλησσίων
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,07/05/2021

 .......

Το διήμερο 9 - 10 Μαΐου 2021. Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου .......

     Δυο δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 9 – 10 Μαΐου και θέμα θα έχουν την θωράκιση της υγείας του κοινωνικού συνόλου ανακοινώνει το γραφείο τύπου του Δήμου Βριλησσίων.


    Αναλυτικά, την Κυριακή 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία, ενώ τη Δευτέρα 10 Μαΐου θα λάβει χώρα νέα δράση διενέργειας rapid test.


    Παρακάτω ακολουθούν οι ανακοινώσεις του γραφείου τύπου:


    Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Βριλησσίων, Κυριακή 9 Μαΐου 2021 


    Νέα προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Βριλησσίων, στις 9 Μαΐου 2021,  μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας &  Αλληλεγγύης πάντα σε συνεργασία με τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης,

 

• τον Σύλλογο Εθελοντών και Δωρητών Οργάνων σώματος "Η Αλληλεγγύη", 

 

• τον Ι.Ν. των Αγ.12 Αποστόλων, 

 

• τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Άνω Βριλησσίων, 

 

• τον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Άνω Βριλησσίων "Μεταμόρφωση του Σωτήρος"

 

    Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων του Ι.Ν Αγίων 12 Αποστόλων, από το τμήμα Αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ» , από τις Ο9:30 - 13.30.

 

    Η διαδικασία θα γίνει όπως και κάθε φορά με την πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων οδηγιών από τον ΕΟΔΥ και με την βοήθεια των Εθελοντών ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων.

 

    Για τη διασφάλιση της υγείας όλων και την αποφυγή του συγχρωτισμού, θα κλείνονται ραντεβού στο τηλ. 210-8045564, 210-6135611.

 

Ενώνουμε δυνάμεις .

Ενισχύουμε το κίνημα αιμοδοσίας - εθελοντισμού και προσφέρουμε ζωή !     Δωρεάν covid test για γενικό πληθυσμό και εργαζόμενους στο Δήμο Βριλησσίων - Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 στην Πλατεία Αναλήψεως

 

     Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, στην πλατεία Αναλήψεως.

 

    Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο, όπου οι πολίτες άνω των 10 ετών, θα μπορούν να προσέλθουν από τις 10:00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. και να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια.

 

    Οι ενδιαφερόμενοι για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, το ΑΜΚΑ τους καθώς επίσης και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του test.

 

Επανέλεγχος εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων  


    Στο πλαίσιο της προληπτικής φροντίδας υγείας και σε συνέχεια των επαναληπτικών ελέγχων στους εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων προγραμματίστηκε επανέλεγχος τεστ covid-19 αντιγόνου, προς διαπίστωση συμπτωμάτων και αποφυγή διασποράς του COVID-19.   

 

    Η διενέργεια των covid-19 tests θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 10:00-15:00, στην αίθουσα ΤΥΠΕΤ, επί της οδού Π. Μπακογιάννη,  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής,  τις «Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι» και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας. 

 

    Κατά τη διαδικασία θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και η προσέλευση των εργαζομένων θα γίνεται ανά 20 λεπτά από κάθε υπηρεσία. 

 

 

    Συνεχίζουμε τους προληπτικούς ελέγχους και παραμένουμε υγιείς.aima_page-0001.jpg
rapid_test_(1).jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων