Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ | Στην πλατφόρμα καταγραφής αιτημάτων δημοτών Novoville και ο Δήμος Βριλησσίων
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,30/04/2021

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου .......

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Βριλησσίων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Ο Δήμος Βριλησσίων, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ξεκινά τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας «Novoville».

 

    Η άμεση επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας, καθώς και η απλοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και δημοτών, βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών της δημοτικής αρχής. Όραμα και στόχος μας είναι να ακούμε, να επιλύουμε και να ενημερώνουμε άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων που συναντούν καθημερινά οι δημότες και επισκέπτες του Δήμου μας με τρόπο διαφανή και μετρήσιμο.

 

     Η πλατφόρμα Novoville προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα αποστολής αιτημάτων, μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου. Ο δημότης ή επισκέπτης του Δήμου έχει τη δυνατότητα να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητα του, όπως π.χ. θέματα καθαριότητας και σκουπιδιών, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, θέματα ηλεκτροφωτισμού κ.α., μέχρι και έκτακτα περιστατικά που απαιτούν την δημοτική συνδρομή. Κάθε πολίτης μπορεί να στείλει άμεσα, χωρίς κόστος και χωρίς να τηλεφωνήσει ή να επισκεφτεί το Δήμο, όλα τα αιτήματα που τον αφορούν.

 

Η αποστολή αιτημάτων είναι δυνατή μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για smartphones με λογισμικό Apple iOS και Google Android. Γίνεται με απλά βήματα:

- Επιλογή τοποθεσίας

- Επιλογή κατηγορίας αιτήματος

 

- Προσθήκη φωτογραφίαςScreenshot 2021-04-30 113707.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων